Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith
36 minutes ago, baazyll said:

Nwm, czy dzis bd ogladac if I have to be honest. Mam depresyjny nastrój 

Ojej co się dzieje :heart:

24 minutes ago, Messy vers said:

I pizda zycia

XD

19 minutes ago, baazyll said:

I zeby bylo ciekawie, to to samo zdarzylo sie moze rok temu, tylko z inną osobą. Nwm to jakieś fatum. Dobrze, ze do zadnej nauczycielki jeszcze przypadkowo nie zadzwonilem. Ale to tylko kwestia czasu :messga:

Moja bff po rozstaniu z byłym jak jej napisał coś to zrobiła screena i chciała mi wysłać a wysłała jemu xD 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
PanPikus
Just now, baazyll said:

O fu Sanah

Pewnie @Little99 ja ze mnie wydusi, ale ja nie jestem gotowy xd

No na początku jak słyszałem Szampon to miałem tak samo, ale z czasem nawet mi się spodobało.
A Królowa, Melodia i Sorry to moje dżemy. Haters gonna hate :billie:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

O fu Sanah

Pewnie @Little99 ja ze mnie wydusi, ale ja nie jestem gotowy xd

Oj żebyś wiedziała you little bitch. Btw też nie cierpię sanah, skrzeczy jakby miała się zesrać. 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ojej co się dzieje :heart:

XD

Moja bff po rozstaniu z byłym jak jej napisał coś to zrobiła screena i chciała mi wysłać a wysłała jemu xD 

W sumie to nic. Taki typowy depresyjny, jesienny mud. I w sumie weird, bo ja kocham jesienną pogodę

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith

Wg jutro znowu idę na marsz w południe, taka aktywistka się że mnie zrobiła że nie macie pojęcia. Udostępniam na fb i ig w relacjach i wg ludzie na to reagują :messga: bo jestem tak wkurwiona tym co się dzieje. 

Karen Smith

A @Messy vers jeśli w pracy masz samych zjebanych hererykoe to współczuję, to nie masz świat. Jeśli masz możliwość to może poszukaj czegoś bardziej lepszego dla siebie 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, PanPikus said:

No na początku jak słyszałem Szampon to miałem tak samo, ale z czasem nawet mi się spodobało.
A Królowa, Melodia i Sorry to moje dżemy. Haters gonna hate :billie:

Ja znam tylko Królowę i szampon. I srednio mi lezy. Ona jest wgl taką bardziej dżenerol pablik frendli Sarsą

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Wg jutro znowu idę na marsz w południe, taka aktywistka się że mnie zrobiła że nie macie pojęcia. Udostępniam na fb i ig w relacjach i wg ludzie na to reagują :messga: bo jestem tak wkurwiona tym co się dzieje. 

Ja nawet jakbym mial mozliwosc, to i tak bym nie chodzil, bo moja madre jest w grupie ryzyka plus balbym sie, ze ktos mnie pobije, a ja chce jeszcze obejrzec guczjego :messga:

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Little99 said:

Oj żebyś wiedziała you little bitch. Btw też nie cierpię sanah, skrzeczy jakby miała się zesrać. 

O jezu. Napisales nieswiadomie big spoiler do historii z pisuarem :messga:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ja nawet jakbym mial mozliwosc, to i tak bym nie chodzil, bo moja madre jest w grupie ryzyka plus balbym sie, ze ktos mnie pobije, a ja chce jeszcze obejrzec guczjego :messga:

Ja też się boję ze ktoś mi coś zrobi i to bardzo, ale no nie mogę siedizdx w domu i nic nie robić. Mam poczucie ze powinienem i to robię. Też się boję o moją mamę dlatego unikam tłumów no i wiadomo maseczka itd. 

PanPikus
1 minute ago, baazyll said:

Ja znam tylko Królowę i szampon. I srednio mi lezy. Ona jest wgl taką bardziej dżenerol pablik frendli Sarsą

Melodia jest najlepsza z nich wszystkich.
Nie wiem czy widzę podobieśstwo do Sarsi. Ciężko wyczuć :D

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Guest Messy vers
4 minutes ago, Little99 said:

A @Messy vers jeśli w pracy masz samych zjebanych hererykoe to współczuję, to nie masz świat. Jeśli masz możliwość to może poszukaj czegoś bardziej lepszego dla siebie 

Jest spoko, ale mogłoby byc lepiej xd taka tymczasowa praca

Shawniqua Mendes
1 minute ago, PanPikus said:

Melodia jest najlepsza z nich wszystkich.
Nie wiem czy widzę podobieśstwo do Sarsi. Ciężko wyczuć :D

Podobienstwo w sensie w takim uposledzeniu w oczach

PanPikus
2 minutes ago, baazyll said:

Podobienstwo w sensie w takim uposledzeniu w oczach

Nie wiem, nie widzę jej ślepi na Sratifaju. Stream Melodia :ally:

Karen Smith

O niee mój krasz napisał że nie może przyjechać bo między Berlinem a pl nie da się czy coś :fatcat: 

To jest właśnie moje życie 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...