Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: no co ty, nigdzie nie musisz wyjezdzac. mysle ze Ci się to zmieni z upływem czasu, zwłaszcza jak wyjedziesz do dużego miasta Ja już mieszkam w jednym z największych miast Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ja już mieszkam w jednym z największych miast Jak Kraków, to moze sie kiedys spotkamy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, baazyll said: Jak Kraków, to moze sie kiedys spotkamy Łódź. Pamiętam jak pisałeś że Kraśnik ja chętnie! Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Ja już mieszkam w jednym z największych miast 1 minute ago, baazyll said: Jak Kraków, to moze sie kiedys spotkamy Któreś z was mówiło, że kraków. Chyba Edyta właśnie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Messy vers said: Któreś z was mówiło, że kraków. Chyba Edyta właśnie Co to Kraków? ONLY KRAŚNIK Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, Little99 said: Łódź. Pamiętam jak pisałeś że Kraśnik ja chętnie! co ty, w łodzi pewnie pełno gejów. ale ogólnie nie czaję klimatu tego miasta Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: co ty, w łodzi pewnie pełno gejów. ale ogólnie nie czaję klimatu tego miasta No sporo. Ale coś poszło nie tak Btw łódź jest nudna, chyba nie ma żadnego klimatu. Na szczęście ja mieszkam daleko od patologii, ale w centrum tego nie brakuje. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, Little99 said: No sporo. Ale coś poszło nie tak Btw łódź jest nudna, chyba nie ma żadnego klimatu. Na szczęście ja mieszkam daleko od patologii, ale w centrum tego nie brakuje. wbijaj do Krakowa, myślę że ci się spodoba, pełno gejów i ciąglę się coś dzieje. I nikt nie ćpa na ulicy Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, Messy vers said: wbijaj do Krakowa, myślę że ci się spodoba, pełno gejów i ciąglę się coś dzieje. I nikt nie ćpa na ulicy A żebyś wiedział, że może kiedyś tam zamieszkam na trochę. Piękne miasto i wg. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Top model you little sluts Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Odpadnie Gracja Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 6 minutes ago, Little99 said: Odpadnie Gracja Oby Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Dominic w sumie moglby przyjsc do mnie w nocy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Śmieszne jak zawsze zapowiadają tych samych niby najlepszych fotografów albo modelki Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.