Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Guest Messy vers
3 minutes ago, Little99 said:

A gdzie pracujesz? I współczuję :kiss:

Pracuje w sklepie elektro, dorywczo. Ale money is the reason we exist 😅😅 wiec muszę lubić tą pracę

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes

Ja wlasnie przezylem koszmar, bo przyszedl do mnie pijany klient z wczoraj i darl sie, ze mu ukradlam pieniadze. A to on mi wczoraj dal napiwek za przyjęcie jego szczochów na twarz z wdzięcznością w oczach. Ale byl wtedy nacpany i widocznie zapomnial

#nigdywiecej :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ja wlasnie przezylem koszmar, bo przyszedl do mnie pijany klient z wczoraj i darl sie, ze mu ukradlam pieniadze. A to on mi wczoraj dal napiwek za przyjęcie jego szczochów na twarz z wdzięcznością w oczach. Ale byl wtedy nacpany i widocznie zapomnial

#nigdywiecej :cryga:

PanPikus
2 minutes ago, baazyll said:

Z cyklu : rewelacje Baazylla po mefedronie. :cyanlights:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith

Ej wg co myślicie o Gaga radio? Bo ja sobie słuchałem co piątki w sierpniu, pierwszy epizod tak mi się podobał ze sobie kupiłem głośniczki do pokoju specjalnie żeby wszyscy moi sąsiedzi mogli słyszeć. 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ej wg co myślicie o Gaga radio? Bo ja sobie słuchałem co piątki w sierpniu, pierwszy epizod tak mi się podobał ze sobie kupiłem głośniczki do pokoju specjalnie żeby wszyscy moi sąsiedzi mogli słyszeć. 

A co to

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Nie mówisz poważnie :giveup: prawda? 

Nieprawda

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...