Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Widzieliście że na times square jest billboard chromatica? Tak nagle. To musi coś znaczyć, bo gdyby Gaga nie planowała czegoś w niedługim czasie to nie byłoby sensu robić takiej reklamy. Alice mv is coming :bradley:

Ale ja chcę fri łumen. I zeby gaga w teledysku pomiędzy główną choreografią, wrzuciła siebie tańczącą przed lustrem z dildoskiem w kuciapce :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
PanPikus
Just now, Little99 said:

Widzieliście że na times square jest billboard chromatica? Tak nagle. To musi coś znaczyć, bo gdyby Gaga nie planowała czegoś w niedługim czasie to nie byłoby sensu robić takiej reklamy. Alice mv is coming :bradley:

The delusion is REAL :selena:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
Just now, PanPikus said:

The delusion is REAL :selena:

Jezuuuu serio? Coś się dzieje wokół Chromatica i to nie jest moje widzi mi się. Nicola wrzucił ostatnio jakieś zdj w masce chromatica crew i potem jakieś dziwne zdj z kamiennym kręgiem. I pisali ze Sarah wrzuciła jakiś post z fragmentem słów Alice. Przed 911 mv też była taka sytuacja z nią. Teraz ten wielki billboard. Era się nie skończyła ok :dom:

Guest Messy vers
8 minutes ago, Little99 said:

Kampania Grammy

PanPikus
Just now, Little99 said:

Jezuuuu serio? Coś się dzieje wokół Chromatica i to nie jest moje widzi mi się. Nicola wrzucił ostatnio jakieś zdj w masce chromatica crew i potem jakieś dziwne zdj z kamiennym kręgiem. I pisali ze Sarah wrzuciła jakiś post z fragmentem słów Alice. Przed 911 mv też była taka sytuacja z nią. Teraz ten wielki billboard. Era się nie skończyła ok :dom:

Era się nie skończyła. W to nie wątpię (tak myślę). Ale nie spodziewał bym się niczego przez najbliższy miesiąc ze strony pani GułaGi

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ja nic o tym nwm xd 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Guest Messy vers
2 minutes ago, Little99 said:

Ja wciąż wierze w longevity tego albumu, sprzedaje sie ok

Karen Smith
Just now, PanPikus said:

Era się nie skończyła. W to nie wątpię (tak myślę). Ale nie spodziewał bym się niczego przez najbliższy miesiąc ze strony pani GułaGi

No może nie w październiku ale w listopadzie np już tak 

Just now, baazyll said:

Ja nic o tym nwm xd 

Ale ja wiem xd

Shawniqua Mendes

Boże a moze madana przefarbowala sie na rozowo, bo kręcą teledysk do babilonu z nią na ficzyringu i będą robić wołging w kamiennym kręgu :bradley:

PanPikus
1 minute ago, Little99 said:

No może nie w październiku ale w listopadzie np już tak 

Ale ja wiem xd

Ale wiesz, nie napalaj się zbyt mocno żeby nie być rozczarowanym później ;) ja już się z Gagitą tego dawno niestety nauczyłem... :fatcat:

Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

Ale wiesz, nie napalaj się zbyt mocno żeby nie być rozczarowanym później ;) ja już się z Gagitą tego dawno niestety nauczyłem... :fatcat:

Znaczy no ja muszę się niestety napalać. Jutro kolejny ciężki dzień w agencji :bradley: oby ten stary oblech skręcił w przeciwną stronę jtr

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Wysłałbym wam taki zajebisty film ale jest na prywatnym ig :bradley:

TO SAMO

Karen Smith
Just now, PanPikus said:

Za późno :fatcat: napaliłem się już w maju i do tej pory łykam wszystkie ploteczki bez zastanowienia i potem jestem strasznie zawiedziony eh

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Znaczy no ja muszę się niestety napalać. Jutro kolejny ciężki dzień w agencji :bradley: oby ten stary oblech skręcił w przeciwną stronę jtr

Współczuję Honey 

Just now, baazyll said:

TO SAMO

Czy to jest ten z Gagitą krzyczącą na końcu 911mv i kolesiem na dole XD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...