Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes

Ejj komentujcie moj nowy thread :interestinga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
PanPikus
2 minutes ago, baazyll said:

Choc wolalbym nie wrzucac tego na yt. Only na gagadaily

Nie znam sposobu :shrug:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

PanPikus
3 minutes ago, baazyll said:

Ejj komentujcie moj nowy thread :interestinga:

NOPE :dom:
Od dawna już nie udzielam się w innych threadach na GGD.
A już zwłaszcza nie chce mi się sprawdzać ile filmów z Top100 widziałem :bear:
Over It Reaction GIF

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

Over It Reaction GIF

Bycz łot

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
2 minutes ago, PanPikus said:

Over It Reaction GIF

Czyli ten wątek to jest twój ulubiony na całym GGD? Założę się że to dzięki bazylowi hahaha

Karen Smith

Bazylku ja skomentowałem ale jestem zmęczony naprawdę i nie mam czasu też ogarniać ile filmów widziałem ale jutro mogę to zrobić 

PanPikus
2 minutes ago, baazyll said:

Bycz łot

Egzakli łot ju'w red hani. :partysick:

PanPikus
1 minute ago, Little99 said:

Czyli ten wątek to jest twój ulubiony na całym GGD? Założę się że to dzięki bazylowi hahaha

Nie o to chodzi. Ogólnie kiedyś się udzielałem w różnych threadach, ale później było to już tylko i wyłącznie Chart Thread. Odkąd tamten thread stał się bezużyteczny, to w sumie udzielam się już tylko w tym, bo dobrze jest czasem z kimś pogadać po polsku xD Raczej częściej zaglądam na P0P a najn łan łan forum, bo tam cała ekipa wyemigrowała :reductive:

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, PanPikus said:

Nie o to chodzi. Ogólnie kiedyś się udzielałem w różnych threadach, ale później było to już tylko i wyłącznie Chart Thread. Odkąd tamten thread stał się bezużyteczny, to w sumie udzielam się już tylko w tym, bo dobrze jest czasem z kimś pogadać po polsku xD Raczej częściej zaglądam na P0P a najn łan łan forum, bo tam cała ekipa wyemigrowała :reductive:

Myslalem, ze to dzieki mnie i rodzynkom :messga:

Omg nie znam tego forum

Karen Smith

Ja kiedyś bardzo się udzielalem w takim wątku z kilkoma innymi ludźmi stąd i to się nazywało coś 911 counting thread. W sumie przeszedł chyba do historii więc może słyszeliście, codziennie odliczaliśmy tam do ogłoszenia od Gagi w sprawie 911 jako singla. I w sumie głównie z tego powodu wchodziłem na GGD a teraz kiedy już po ptakach, to wchodzę głównie z powodu tego :messga:

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Little99 said:

Ja kiedyś bardzo się udzielalem w takim wątku z kilkoma innymi ludźmi stąd i to się nazywało coś 911 counting thread. W sumie przeszedł chyba do historii więc może słyszeliście, codziennie odliczaliśmy tam do ogłoszenia od Gagi w sprawie 911 jako singla. I w sumie głównie z tego powodu wchodziłem na GGD a teraz kiedy już po ptakach, to wchodzę głównie z powodu tego :messga:

Ja wlasnie raczej nie siedzę na tych threadach, ktore mają 10 nowych stron co minutę, bo nie nadazam z czytaniem

A kojarzycie ten thread o poker fejs na prima aprilis? :billie:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ja wlasnie raczej nie siedzę na tych threadach, ktore mają 10 nowych stron co minutę, bo nie nadazam z czytaniem

A kojarzycie ten thread o poker fejs na prima aprilis? :billie:

Ja jestem tu od lipca więc nie

PanPikus
5 minutes ago, baazyll said:

Myslalem, ze to dzieki mnie i rodzynkom :messga:

Omg nie znam tego forum

To raczej na niekorzyść :poot:

To forum to taaabuuu na tej stronie. Bo taki pan właściciel tej strony daje banany na prawo i lewo, zwłaszcza tym, którzy się tam przenieśli teraz :ladyhaha:
Ale jak chcesz dołączyć to wpisz sobie w wyszukiwarke (zapis fonetyczny xD ) : P jak Piotr, O jak Ola, P jak Paweł, A jak Anna, Dziewięć, Dziewięc, Jeden, Kropka, COM :toofunny:

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Little99 said:

Ja jestem tu od lipca więc nie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...