Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 7 minutes ago, Little99 said: Omg hu ys dat Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Jezu. Uff juz sie balem, ze Iza sie wkurwi Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Podsumowanie tych konwersacji Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 6 minutes ago, PanPikus said: Podsumowanie tych konwersacji Jutro ten thread bedzie normalny. Tylko jtr Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 1 minute ago, baazyll said: Jutro ten thread bedzie normalny. Tylko jtr Ale czy możesz mi to zagwarantować? Jutro nowy sezon Kanapowców Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Ale czy możesz mi to zagwarantować? Jutro nowy sezon Kanapowców No nwm w sumie. Bo to, co dla mnie moze byc normalne, wy uznacie za nienormalne xd Widzialem tylko jeden odcinek. A o ktorej bedzie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 7 minutes ago, baazyll said: No nwm w sumie. Bo to, co dla mnie moze byc normalne, wy uznacie za nienormalne xd Widzialem tylko jeden odcinek. A o ktorej bedzie? 22 albo 22:15 jakoś tak Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 34 minutes ago, baazyll said: Jezu. Uff juz sie balem, ze Iza sie wkurwi "Czy ty jesteś cos ten teges?" Przyganial kocioł garnkowi Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: 22 albo 22:15 jakoś tak A to raczej nie obejrze bo bedzie ttbz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Mam pytanie Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Czy Katarzyna Perita lubi rodzynki w czekoladzie? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 9 hours ago, Messy vers said: Czy Katarzyna Perita lubi rodzynki w czekoladzie? Jezuu mam tak straszną ochotę coś napisać, ale nie moge, bo dziś ta konwersacja ma byc normalna Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 11 hours ago, Messy vers said: O kurwa XDD nie widziałem tego, chore i cringowe ale pod koniec nieźle go wyjaśniła XD 11 hours ago, baazyll said: Omg hu ys dat Taki koleś co gra w Sabrinie 10 hours ago, baazyll said: Jutro ten thread bedzie normalny. Tylko jtr Nie, nie będzie. Ej chyba dzisiaj znowu Gagita będzie w Ameryka da się lubić Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 W ogóle ludzie, miałem sen. I chyba był proroczy. Tzn z jednej strony chce zeby był, a z drugiej nie. Siedziałem sb u babci i nagle Gaga wrzuciła na yt zwiastun teledysku do Babylon. I wizualnie był podobny do Rain On Me, to znaczy stała na środku a za nią tancerze. Byli na jakiejś żółtej pustyni i Gaga była ubrana w outfit w kolorach zielonym i fioletowym. Zielony taki jaskrawy i fioletowy jak ta krowa milka, no nvm. I tańczyła i wokół nich latały jakieś balony ale w kształcie takich kul dużych, też fioletowe i zielone. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, Little99 said: O kurwa XDD nie widziałem tego, chore i cringowe ale pod koniec nieźle go wyjaśniła XD Taki koleś co gra w Sabrinie Nie, nie będzie. Ej chyba dzisiaj znowu Gagita będzie w Ameryka da się lubić Oo juz wiem. Bff mi wysylala. Ale on mi sie tylko na niektorych zdjeciach podobal Noo boze they're giving gays everything they want. Najpierw gaga w azja nie da sie lubic, a potem madana w twojej starej Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.