Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Omg to on jest gejem? Ma hetero enerdżi xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 2 minutes ago, baazyll said: What? Ale masz zaznaczone wyszukiwanie only gejów? Wg wtf XD nawet jeśli by się zaznaczało, na co mi heterycy Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, Little99 said: Załóż. Może znajdziesz Trzaskowskiego albo kogoś podobnego. Nie, bo boje sie, ze mnie zgwalcą. Chociaz chyba grindr jest bardziej dendżerys Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, baazyll said: Omg to on jest gejem? Ma hetero enerdżi xd No dziwne nw może po prostu ma i na chl i na dz i albo to nie on tylko ktoś z jego zdj xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 1 minute ago, Little99 said: No dziwne nw może po prostu ma i na chl i na dz i albo to nie on tylko ktoś z jego zdj xd Jest taka szansa. Ale wtedy bez sensu zakladac tindera, bo potem nie pojdziesz na umowione spotkanie, zeby sie nie wydalo xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Załóż. Może znajdziesz Trzaskowskiego albo kogoś podobnego. rafalalaucha Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 W królowych życia koleś kupił lasce paralizator na prezent xd tak się ucieszyła Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, Little99 said: W królowych życia koleś kupił lasce paralizator na prezent xd tak się ucieszyła Niech odda @PanPikus . Przyda mu sie, jak kiedys w koncu skrytykuję Fun Tonight Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Ej a na Tinderze nie ma opcji wyszukania konkretnej osoby, nie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Napisalem w unnecessary parts że zwrotki blackpink w Sour candy i zaraz chyba całe GGD da mi smutną reakcję xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ej a na Tinderze nie ma opcji wyszukania konkretnej osoby, nie? Nie a co Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 5 minutes ago, Little99 said: W królowych życia koleś kupił lasce paralizator na prezent xd tak się ucieszyła lubię tą laskę XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 1 minute ago, Messy vers said: lubię tą laskę XD @Little99 czemu taka reakcja? XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nie a co Sad. Bo mój bff ma zalozonego i chcialem sie podszyc pod jego byla dziewczyne i do niego napisac Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, baazyll said: Sad. Bo mój bff ma zalozonego i chcialem sie podszyc pod jego byla dziewczyne i do niego napisac You bitch 1 minute ago, Messy vers said: @Little99 czemu taka reakcja? XD Nw xD bo tak Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.