Karen Smith 10,026 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Ja nie rozumiem ludzi, ktorzy nie znoszą free woman, ale szczaj na mnie kochają, pomimo tego, ze obie piosenki są bejsikowe No wlasnie z free woman mam mieszane uczucia. Lubię ją i doceniam szczególnie po czasie. Ale niestety wersja demo bardziej mi się podobała, nic na to nie poradzę Just now, baazyll said: @Little99 thx za zareagowanie na wszystkie komentarze w threadzie o zapachach poza moim Nie zauważyłem, wybacz. Ale wg jakie śledztwo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, Little99 said: No wlasnie z free woman mam mieszane uczucia. Lubię ją i doceniam szczególnie po czasie. Ale niestety wersja demo bardziej mi się podobała, nic na to nie poradzę Nie zauważyłem, wybacz. Ale wg jakie śledztwo A imo demo jest overrated strasznie. I nie ma w nim wgl polotu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 2 minutes ago, baazyll said: No wlasnie cooo SKANDAL W ogole gdzie sa te threads o zapachu Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Jest gdzies na dole w trendach Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 1 minute ago, Messy vers said: SKANDAL W ogole gdzie sa te threads o zapachu Chciałem napisać cos jeszxse tam ale to by była chyba przesada Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Ktos napisal drzewo na opał xddddd umieram Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Just now, Little99 said: Chciałem napisać cos jeszxse tam ale to by była chyba przesada Chcia Pewnie chodzi o mojego farta podczas tłerku hm? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Pewnie chodzi o mojego farta podczas tłerku hm? Mhm Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Mhm Ale tak serio to co? xD Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Ale tak serio to co? xD Nie no nie napisze tego publicznie i wg nw co mi przyszło do głowy żeby to wspomniec xd Dzisiaj Madzia pamiętasz? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Nie no nie napisze tego publicznie i wg nw co mi przyszło do głowy żeby to wspomniec xd Dzisiaj Madzia pamiętasz? Mozesz mi napisac na priv Pamietam, pamietam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Fun Tonight jest najlepszym utworem na Dramatice i koniec. Każdy kto nie lubi tego arcydzieła nie ma za grosz gustu i godności Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 8 minutes ago, PanPikus said: Fun Tonight jest najlepszym utworem na Dramatice i koniec. Każdy kto nie lubi tego arcydzieła nie ma za grosz gustu i godności Fun tonight jest spk, ale w moim rankingu jest gdzies w srodku. Nie bij Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Homofobka pisze.o.g. michelau Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 25 minutes ago, baazyll said: Fun tonight jest spk, ale w moim rankingu jest gdzies w srodku. Nie bij Dopóki lubisz i nie hejtujesz to mogę schować paralizator Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.