Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 19 minutes ago, Messy vers said: W sumie pewnie tak wygladalbym po zmianie plci xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 7 hours ago, baazyll said: Niee bo dasz sad react *How dare you*. gif Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 2 hours ago, PanPikus said: *How dare you*. gif Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Lubicie chilling adventures of sabrina? Jeszcze w tym roku wyjdzie 4, niestety ostatni już sezon. Mam nadzieję że będzie już na Halloween Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 3 hours ago, baazyll said: Kasz mi ałsajd hałabałt dat? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 30 minutes ago, PanPikus said: Kasz mi ałsajd hałabałt dat? Nah. Nawet nie dales reakcji love Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 2 hours ago, Little99 said: Lubicie chilling adventures of sabrina? Jeszcze w tym roku wyjdzie 4, niestety ostatni już sezon. Mam nadzieję że będzie już na Halloween Tak oglądałem wszystkie sezony i z niecierpliwością czekam na ostatni. Klimat serialu jest bardzo spoko (jako fan HP uwielbiam filmy/seriale o magii ). Może i dobrze że kończą go w momencie gdy jeszcze "powiedzmy" fabuła nie jest robiona na siłę aby dłużej brać kasę. Edit: jeszcze 1 like i będę miał 2k reputacji Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 8 minutes ago, baazyll said: Nah. Nawet nie dales reakcji love Dałem lajka. Jeszcze będzie wymyślał patrzta go Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 1 minute ago, Kapi09 said: Tak oglądałem wszystkie sezony i z niecierpliwością czekam na ostatni. Klimat serialu jest bardzo spoko (jako fan HP uwielbiam filmy/seriale o magii ). Może i dobrze że kończą go w momencie gdy jeszcze "powiedzmy" fabuła nie jest robiona na siłę aby dłużej brać kasę. Edit: jeszcze 1 like i będę miał 2k reputacji You're welcome Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 3 minutes ago, Kapi09 said: Tak oglądałem wszystkie sezony i z niecierpliwością czekam na ostatni. Klimat serialu jest bardzo spoko (jako fan HP uwielbiam filmy/seriale o magii ). Może i dobrze że kończą go w momencie gdy jeszcze "powiedzmy" fabuła nie jest robiona na siłę aby dłużej brać kasę. Edit: jeszcze 1 like i będę miał 2k reputacji Myślę że jeszcze 2 sezony więcej i zrobiłby się z tego kolejny Riverdale Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Myślę że jeszcze 2 sezony więcej i zrobiłby się z tego kolejny Riverdale Niestety nie oglądałem Riverdale, ale słyszałem od wielu osób, że jest kontynuowany na siłę jak np. The Walking Dead Pewnie serial by mi się spodobał, ale myśl że nie wytrzymam do końca mnie zniechęciła Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Psze para szum wszystkich Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Polecicie jakieś fajne seriale z motywem magii / innego świata / innej rzeczywistości? Dla przykładu seriale które bardzo lubię: Dark , Stranger Things, Gra o Tron, Wiedźmin, Chilling Adventures of Sabrina, The Umbrella Academy, The OA Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 12 minutes ago, Kapi09 said: Polecicie jakieś fajne seriale z motywem magii / innego świata / innej rzeczywistości? Dla przykładu seriale które bardzo lubię: Dark , Stranger Things, Gra o Tron, Wiedźmin, Chilling Adventures of Sabrina, The Umbrella Academy, The OA A widziałeś Lost? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.