Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Guest Messy vers
1 minute ago, baazyll said:

Tak bylo

Wtf jak mozna tego nie wiedzieć, wszyscy cisnęli z tego bekę :laughga:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Messy vers said:

Wtf jak mozna tego nie wiedzieć, wszyscy cisnęli z tego bekę :laughga:

Tzn ja mialem 8 lat, jak ten teledysk wyszedl i dopiero w 2014 ogarnalem to psze para szum :ladyhaha: ale lepiej pozno niz wcale. Prawda @Little99?

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
3 minutes ago, baazyll said:

Tzn ja mialem 8 lat, jak ten teledysk wyszedl i dopiero w 2014 ogarnalem to psze para szum :ladyhaha: ale lepiej pozno niz wcale. Prawda @Little99?

sad lady gaga GIF

Guest Messy vers
5 minutes ago, baazyll said:

A ja 10 lat, ale mieszkałem z starszymi siostrami i oglądaliśmy klipy na vivie moze dlatego kojarze. Pamiętacie jeszcze ten kanał?

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

A ja 10 lat, ale mieszkałem z starszymi siostrami i oglądaliśmy klipy na vivie moze dlatego kojarze. Pamiętacie jeszcze ten kanał?

No GIF

Karen Smith

To ja musiałem mieć nw chyba 7 lat bo jestem rok młodszy od Bazyla i wg wtedy to ja żyłem w swoim świecie :messga:

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

Tzn ja tez pamietam, jak lecialo na vivie. Tylko po prostu nie wiedzialem wtedy, co ona spiewa :ladyhaha: 

No jasne, ze pamietam. Wychowalem sie na vivie. A dopiero niedawno mama mi powiedziala, ze jak mialem 2 lata to twerkowalem zanim to bylo modne do Music madonny, jak puszczali na vivie :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Little99 said:

To ja musiałem mieć nw chyba 7 lat bo jestem rok młodszy od Bazyla i wg wtedy to ja żyłem w swoim świecie :messga:

No i jest szansa, ze mogles nie miec vivy :messga:

Karen Smith

No i jest szansa, ze mogles nie miec vivy :messga:

Prawdopodobnie masz rację :fatcat: na mojej dawnej wsi pewnie ten kanał nie odbierał xd

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Wy tu o jakiejś Madonnie a ja wtedy napieprzalem Hannę montane xD to były czasy 

JAKIEJŚ? HOW DARE YOU

Ale to hana montana juz leciala w polskim disney channel w 2006?

Karen Smith

JAKIEJŚ? HOW DARE YOU

Ale to hana montana juz leciala w polskim disney channel w 2006?

Nie no żarcik hehe xd w sensie jak bylem mały to ogólnie jej słuchałem nw konkretnie czy w 2006 czy trochę później 

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

Nowi geje w krolowe życia

Teraz?? Przecież w czw ma być nowy odc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...