Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, baazyll said: No ale szczaj na mnie tez bylo mocno komercyjne, a nie jest takim hitem, jak zakladano. Ja mysle, ze wyda nowy material, jak wynajda lek na kowida, czyli w 2065 najwczesniej Ktoś tu pisał, ze ogólnie pop industry jest teraz weak i ze ROM performance jest na good enough level Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Coo xd ja miałem słuchałem w 3 Gim (gang bang) ale znałem zawsze (to co rzucała się w takiej klatcexd) Noo nie? Nwm, jak to mozliwe. Tak dlugo zyc nie wiedzac o istnieniu krolowej What? W jakiej klatce? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Coo xd ja słuchałem w 3 Gim (gang bang) ale znałem zawsze (to co rzucała się w takiej klatcexd) Oj ja żyłem pod kamieniem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Messy vers said: Ktoś tu pisał, ze ogólnie pop industry jest teraz weak i ze ROM performance jest na good enough level Niby tak. Ale nwm, czy gdyby wydala to w swiecie bez covida byloby duzo lepiej jesli chodzi np o wyswietlenia na yt Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, baazyll said: Noo nie? Nwm, jak to mozliwe. Tak dlugo zyc nie wiedzac o istnieniu krolowej What? W jakiej klatce? "Psie pra szam" Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Messy vers said: "Psie pra szam" Aaaa sorry. Iconic. Ale to bylo psze para szum Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, baazyll said: Niby tak. Ale nwm, czy gdyby wydala to w swiecie bez covida byloby duzo lepiej jesli chodzi np o wyswietlenia na yt No właśnie ktoś tu dodał liczbę wyświetleń z innych klipów i porównał, ze ROM nie jest złe pod tym wzgledem. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Aaaa sorry. Iconic. Ale to bylo psze para szum Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Messy vers said: No właśnie ktoś tu dodał liczbę wyświetleń z innych klipów i porównał, ze ROM nie jest złe pod tym wzgledem. Ale i tak nie moge przezyc, ze teledysk mintaja z tym raperem, ktory wygladal jak po przedawkowaniu zanim przedawkowal ma wiecej wyswietlen od ROM Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Little99 said: Ooł nooł znowu trzeba dziecko edukowac Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ooł nooł znowu trzeba dziecko edukowac No jakby czekam Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 No bo w polowie piosenki madana mowi przepraszam w kilku jezykach. W 2:58 jest psze para szum Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Whaaaat xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Little99 said: Whaaaat xD Tak bylo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Ale i tak nie moge przezyc, ze teledysk mintaja z tym raperem, ktory wygladal jak po przedawkowaniu zanim przedawkowal ma wiecej wyswietlen od ROM No właśnie, a to nie jest pop. Nie rozumiem tej mody na rap w USA Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.