Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith

Widzieliście co się dzieje? Babylon Hooker i Liberdade mi amor opublikowali jakieś posty z tonym bennettem i że w grudniu jazzowy album :fatcat: jeśli to prawda to nw chyba się załamię no bo Chromatica to najlepszy album jak to w ogóle możliwe. Wiem, że to tylko insiderzy ale akurat oni mieli wcześniej rację z kilkoma rzeczami, jeśli jednocześnie mówią o jazzowym albumie to musi coś znaczyć. Co się dzieje :saladga:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Poltergeist

Z tego co się orientuję to nie napisali czy to album, czy piosenka. Mam nadzieję, że jak już to wspólny kawałek albo bardzo mała EPka z Gagą jako gościem, nie jej projekt. Nie trawię jazzu, nawet w jej wykonaniu, więc podziękuję :bear:

I've been getting messages from my deep waters

Karen Smith
3 minutes ago, Poltergeist said:

Z tego co się orientuję to nie napisali czy to album, czy piosenka. Mam nadzieję, że jak już to wspólny kawałek albo bardzo mała EPka z Gagą jako gościem, nie jej projekt. Nie trawię jazzu, nawet w jej wykonaniu, więc podziękuję :bear:

Też nie trawię. Nawet do tej pory nie słuchałem jeszcze C2C i nie ciągnie mnie jakoś. Jeśli to co mówisz okaże się prawdą, czemu Gaga zamiast skupić się na swojej muzyce miałaby się angażować w jakieś inne projekty :laughga: moja pierwsza era i zapamiętam ją jako miesiące ciszy ze strony pani Gagi 

Shawniqua Mendes
13 minutes ago, Little99 said:

Też nie trawię. Nawet do tej pory nie słuchałem jeszcze C2C i nie ciągnie mnie jakoś. Jeśli to co mówisz okaże się prawdą, czemu Gaga zamiast skupić się na swojej muzyce miałaby się angażować w jakieś inne projekty :laughga: moja pierwsza era i zapamiętam ją jako miesiące ciszy ze strony pani Gagi 

Omg nie wiedzialem, ze to twoja pierwsza era

Jezu i tak masz lepiej niz ja. Zdecydowanie lepiej. Jak ja zaczalem stanować za ARTPOPu, to dostalismy finalnie tylko 2 teledyski i 30 sekund trzeciego :bear: 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

@Little99 ale kojarzysz snippet video do what u want, nie? :huntyga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
7 minutes ago, baazyll said:

Omg nie wiedzialem, ze to twoja pierwsza era

Jezu i tak masz lepiej niz ja. Zdecydowanie lepiej. Jak ja zaczalem stanować za ARTPOPu, to dostalismy finalnie tylko 2 teledyski i 30 sekund trzeciego :bear: 

Niby tak, ale to jak zapowiadała się Chromatica, patrząc bo tych wszystkich zdj, okładka płyty, teledysk do rom. Przecież to aż się prosi o jak najwięcej visuals. I będzie mi bardzo bardzo smutno jeśli to rzeczywiście koniec. Bo ja nie umiem mieć takiego podejścia żeby nie oczekiwać niczego. 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Niby tak, ale to jak zapowiadała się Chromatica, patrząc bo tych wszystkich zdj, okładka płyty, teledysk do rom. Przecież to aż się prosi o jak najwięcej visuals. I będzie mi bardzo bardzo smutno jeśli to rzeczywiście koniec. Bo ja nie umiem mieć takiego podejścia żeby nie oczekiwać niczego. 

Ja w sumie i tak jestem zadowolony, ze dostalismy naprawde spoko teledyski do ROM i 911 po katastrofalnych teledyskach z Joanne :bear:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

lady gaga no GIF

Gurl, are u for real? 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Aż mi głupio :neyde:

Ok. Ale ja nwm, czy jestes ready :bradley:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ok. Ale ja nwm, czy jestes ready :bradley:

Już po :vegas: niewiele jest w stanie mnie zaskoczyć po swine honey

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Już po :vegas: niewiele jest w stanie mnie zaskoczyć po swine honey

Jezuu jak dobrze, ze oni tego nie wydali :bradley:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...