Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
PanPikus
3 minutes ago, Messy vers said:

**** you.tvp, this is cleo bitch, FREEEEE YOURSELF!🐷🐷🐷

Polski przemysł rozrywkowy nigdy by nie był gotowy na taki poziom performance artu.
But I'm here for it. Niech wymiotuje na Zenka ujeżdżając mechaniczną Marylę :diane:

A co do Fashion to najprędzej mógłbyś zobaczyć na VOD pewnie. To było gdzieś w 10-15 minucie dzisiejszego odcinka I guess :yennefer:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Guest Messy vers
2 minutes ago, PanPikus said:

Polski przemysł rozrywkowy nigdy by nie był gotowy na taki poziom performance artu.
But I'm here for it. Niech wymiotuje na Zenka ujeżdżając mechaniczną Marylę :diane:

A co do Fashion to najprędzej mógłbyś zobaczyć na VOD pewnie. To było gdzieś w 10-15 minucie dzisiejszego odcinka I guess :yennefer:

Tvp ma swoje vod?:ladyhaha:

Karen Smith

Niech wymiotuje na Zenka ujeżdżając mechaniczną Marylę :diane:

Blink 182 Reaction GIF

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

Tvp ma swoje vod?:ladyhaha:

Ma xD ja tam własnie nadrabiam odcinki rolnika hahahahaha

Shawniqua Mendes
5 minutes ago, PanPikus said:

Ja wolalbym, zeby maryla znowu wziela sie za cover gagi. Tym razem mogliby z kwiatkowskim wykonac szczaj na mnie w wersji z moim tlumaczeniem, jednoczesnie wykonujac choreo w kostiumach z teledysku. A w wersji w tvp do polewania zamiast wody, uzyliby szczochów zenka

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
5 minutes ago, Little99 said:

Aaaaa laska śpiewa always rememmebr us this way masakra aaa ale falsz

A właśnie miałem pisać, że już Voice od 4 tygodni a tu nadal żadnego utworu Gagi ( w domyśle, żadnego z ASIBa) a tu proszę :D
Szkoda, że nie INLA, Edi by się podnieciła ostro. Widzieliście jej covery z jej trasy koncertowej w tamtym roku?

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
Just now, PanPikus said:

A właśnie miałem pisać, że już Voice od 4 tygodni a tu nadal żadnego utworu Gagi ( w domyśle, żadnego z ASIBa) a tu proszę :D
Szkoda, że nie INLA, Edi by się podnieciła ostro. Widzieliście jej covery z jej trasy koncertowej w tamtym roku?

Tak ja widziałem. Podobało mi się bo Edyta ma śliczny głos, jest głupia ale głos to ma cudowny. W the voice wg leciało Stupid love kilka razy w przerwie między uczestnikami albo jak ktoś został wybrany. To leci muzyczka w tle. 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, PanPikus said:

Ja widzialem

Ja chcialbym, zeby ktos zaspiewal 1000 doves wersje piano :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
1 minute ago, baazyll said:

Ja widzialem

Ja chcialbym, zeby ktos zaspiewal 1000 doves wersje piano :bradley:

Albo love me right

PanPikus
3 minutes ago, Little99 said:

Blink 182 Reaction GIF

Takiej reakcji bym właśnie oczekiwał od GP :diane:

2 minutes ago, baazyll said:

Ja wolalbym, zeby maryla znowu wziela sie tym razem za cover gagi. Tym razem mogliby wykonac szczaj na mnie w wersji z moim tlumaczeniem, jednoczesnie wykonujac choreo w kostiumach z teledysku. A w wersji w tvp do polewania zamiast wody, uzyliby szczochów zenka

OK. Posłuchaj mnie złociutki. Teraz to k*rwa popłynąłeś  za ostro. Ewwww :what:

:awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney:

Shawniqua Mendes

Takiej reakcji bym właśnie oczekiwał od GP :diane:

OK. Posłuchaj mnie złociutki. Teraz to k*rwa popłynąłeś  za ostro. Ewwww :what:

:awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney::awkney:

Jezuu juz widze maryle na wozku inwalidzkim ze skrzydlami na plecach jak ariana, a potem gdy wchodzi drop ona skacząca na tym wozku xddd

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Jezuu juz widze maryle na wozku z inwalindzkim ze skrzydlami na placach jak ariana, a potem gdy wchodzi drop ona skacząca na tym wozku xddd

amy poehler drinking GIF by IFC

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...