Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 4 minutes ago, Little99 said: You better prepare some good questions Ale bedziesz odpowiadac na nasze pytania, czy calego gagadaily? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Zaginiony odcinek twin peaks Bardziej Mulholland Dr. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 To ja mam pytanie Wolisz faszyn z wykrzyknikiem czy bez? Decide Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: Already Ikonique Tak wgl kiedyś, nie wiem mniej wiecej w 2017 albo coś w tv leciał jakiś pokaz mody z osobami niepełnosprawnymi i puszczali tam MANiCURE Dobrze, że to przynajmniej jest forum z fanami Gagi. Obcym ludziom nie pokazuje się TEGO filmiku. Tak samo ze Swine na SXSW. Plssss Mimo wszystko general public widziala juz suknię z mięsa, so... chociaz szczerze, to ja tez zaluje, ze widzialem ten wystep swine... Omg a gdzie lecial ten pokaz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Just now, Messy vers said: To ja mam pytanie Wolisz faszyn z wykrzyknikiem czy bez? Decide Dzis mi sie zmienilo. Uwaga. Bedzie kontrowerszol. Feszyn kleos cover>feszyn z wykrzyknikiem>feszyn bez wykrzyknika Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 1 minute ago, baazyll said: Dzis mi sie zmienilo. Uwaga. Bedzie kontrowerszol. Feszyn kleos cover>feszyn z wykrzyknikiem>feszyn bez wykrzyknika Ja glupia larva > cleo w ciemną noc > bo tamta dziewczyna nie będzie tańczyć sama gdy krów tyle ma < fashion! < Faszyn bez wykrzyknika Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 9 minutes ago, baazyll said: Ale bedziesz odpowiadac na nasze pytania, czy calego gagadaily? Jeszcze nie wiem Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Jest gdzieś nagranie z tego raka, faszyn bez wykrzynika, ale z cleo? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Jeśli mówicie o TYM wykonaniu swine, to mną to bardzo wczonsło ale stwierdziłem że to było zajebiste w sumie. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Tak btw ciekawe czy GaGa pamięta pamięta takie flopy jak faszyn i pamięta ktore ma wykrzynik Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Just now, Messy vers said: Jest gdzieś nagranie z tego raka, faszyn bez wykrzynika, ale z cleo? Ja nie mogłem nigdzie znaleźć Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 8 minutes ago, Messy vers said: To ja mam pytanie Wolisz faszyn z wykrzyknikiem czy bez? Decide Obvi że z wykrzyknikiem Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 2 minutes ago, Little99 said: 2 minutes ago, Little99 said: Jeśli mówicie o TYM wykonaniu swine, to mną to bardzo wczonsło ale stwierdziłem że to było zajebiste w sumie. Cleo śpiewała tez swine? Ja wiem ja wiem ja wiem ty mnie chcesz Jestes świnka w ludzkim ciele Chrumkaj chrumkaj Jestes dyskasting Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 1 minute ago, baazyll said: Mimo wszystko general public widziala juz suknię z mięsa, so... chociaz szczerze, to ja tez zaluje, ze widzialem ten wystep swine... Omg a gdzie lecial ten pokaz Tzn ja nie żałuję, że widziałem. Nawet powiem, że bardzo doceniam ten występ i rozumiem jej złość i cały przekaz itd. F*ck you pop music, this is ARTPOP >>>>> some careers Po prostu wiem też, że wielu ludzi nie rozumie całego tła tego wydarzenia przez co ma kolejny powód do zbędnego hejtu. Co do pokazu to już nie pamiętam. Wiem, że siedziałem sobie w pokoju i mama oglądała TV w pokoju obok. I w pewnym momencie usłyszałem MANiCURE i pędem znalazłem się przed TV a tu pokaz mody dla niepełnosprawnych No i pomimo, że Fashion jest super, to jednak Fashion! >> Fashion bez dwóch zdań Uwielbiam ten utwór zwłaszcza jak trochę wypiję, tak zajebiście się go wtedy słucha, że mój boszsz Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Jest gdzieś nagranie z tego raka, faszyn bez wykrzynika, ale z cleo? Wydaje mi sie, ze jeszcze nie ma. I pewnie nie bedzie to nie jest moja nerka brzmi nieznajomo. Oni wrzucaja wszystkie wystepy na yt Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.