Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Just now, Messy vers said: Ktos u ciebie sluchal grimes? Przecież to taki off mainstream Ale chodzilo mi o sytuacje, gdy pytali ogolnie o ulubiona piosenke, a nie konkretnie Grimes A Grimes z tego co wiem sluchalem tylko ja i moja byla przyjaciolka. To ona btw mi pierwsza o niej powiedziala i kazala przesluchac oblivion Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Ok. To jeszcze 2 moje fejwryt od madany z wczesnego dziecinstwa. Pamietam, jak ciagle lecialy w radiu jak mialem 6 lat Ona była taka niesamowita szkoda, że nie wychowywałem się w tamtych latach Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Z Madonny lubię tylko mdna, ale podobno to jej najgorszy album. A slyszales inne albumy? Bo MDNA to serio jej najgorszy. Choc no nadal nie slyszalem ostatniej plyty, a o niej tez nie slyszalem zbyt pozytywnych opinii Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ona była taka niesamowita szkoda, że nie wychowywałem się w tamtych latach Omg jeszcze wysle ci kilka teledyskow i bedzie z cb nowy fan No wlasnie ja troche tez, ale z drugiej strony my mamy teraz gagę ale ja strasznie chcialbym dorastac na poczatku lat 90, zeby przezywac te wszystkie dramy zwiazane z Eroticą, a potem obserwowac, jak wraca na szczyt i general public ją znowu lubi po wydaniu Frozen itp Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Just now, baazyll said: Omg jeszcze wysle ci kilka teledyskow i bedzie z cb nowy fan No wlasnie ja troche tez, ale z drugiej strony my mamy teraz gagę ale ja strasznie chcialbym dorastac na poczatku lat 90, zeby przezywac te wszystkie dramy zwiazane z Eroticą, a potem obserwowac, jak wraca na szczyt i general public ją znowu lubi po wydaniu Frozen itp Taaak to byłoby coś, bo ja jestem z 99 i też mnie to ominęło zresztą ja o Madonnie to wg późno usłyszałem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Just now, Little99 said: Taaak to byłoby coś, bo ja jestem z 99 i też mnie to ominęło zresztą ja o Madonnie to wg późno usłyszałem Ale to stosunkowo pozno znaczy kiedy? Shook. Ja z 98, ale doskonale pamietam ere Confessions z 2005. Wtedy Hung Up i Sorry ciagle lecialo na vivie i w radiu. Potem w 2008 ta piosenka z timberlakiem tez byla dosyc popularna. A w 2000's mimo wszystko bardzo czesto lecialy w radiu nawet jej mniej znane single. Teraz troche chyba mniej Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ale to stosunkowo pozno znaczy kiedy? Shook. Ja z 98, ale doskonale pamietam ere Confessions z 2005. Wtedy Hung Up i Sorry ciagle lecialo na vivie i w radiu. Potem w 2008 ta piosenka z timberlakiem tez byla dosyc popularna. A w 2000's mimo wszystko bardzo czesto lecialy w radiu nawet jej mniej znane single. Teraz troche chyba mniej Pod koniec podstawowki chyba Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Just now, Little99 said: Pod koniec podstawowki chyba Jezu impossible. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Jezu impossible. No ja wg jestem do tyłu z takimi klasykami not my fault Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 5 minutes ago, Little99 said: No ja wg jestem do tyłu z takimi klasykami not my fault To jeszcze ostatnia xdd jedna z jej bardziej underrated. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, baazyll said: To jeszcze ostatnia xdd jedna z jej bardziej underrated. Dziękuję Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Jezu dochodzę Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Jezu dochodzę To jest DOKŁADNIE MÓJ TYP faceta omg zaraz dojdę od samego patrzenia Nienawidzę cię jak możesz wysyłać takie filmiki o tej porze Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: To jest DOKŁADNIE MÓJ TYP faceta omg zaraz dojdę od samego patrzenia Nienawidzę cię jak możesz wysyłać takie filmiki o tej porze Ktos zrobil z tego oddzielny thread. Ale stwierdzilem, ze to jest zbyt dobre, zeby tutaj tego nie wrzucic Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ktos zrobil z tego oddzielny thread. Ale stwierdzilem, ze to jest zbyt dobre, zeby tutaj tego nie wrzucic Właśnie widziałem aż odechciało mi się spać masakra xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.