Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Anpopjuler opinion: gra aktorska gagi w ahs>gra aktorska gagi w asib Tak!! W końcu ktoś myśli tak samo Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Właśnie puszczają 911 w tv i szok że nie wycięli początku jak idzie po pustyni ale troszkę przyspieszyli niestety xd skandal dlaczego oni tak robią, jak puszczali Stupid love to też bardzo przyspieszyli ze nie nadążałem tańczyć Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: Właśnie puszczają 911 w tv i szok że nie wycięli początku jak idzie po pustyni ale troszkę przyspieszyli niestety xd skandal dlaczego oni tak robią, jak puszczali Stupid love to też bardzo przyspieszyli ze nie nadążałem tańczyć What? Na jakim kanale Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, baazyll said: What? Na jakim kanale MTV Music 24 i loool końcówkę też pokazali chociaż troszkę przycięli dziwnie ale najważniejsze momenty pokazali więc nieźle Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 38 minutes ago, Little99 said: MTV Music 24 i loool końcówkę też pokazali chociaż troszkę przycięli dziwnie ale najważniejsze momenty pokazali więc nieźle Juz myslalem, ze eska tv Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 3 hours ago, baazyll said: I zeby trwal tyle, co teledysk do Divorce the Day O nie nie nie nie nie nie nie. Bez przeginki. 5 minut w maksie. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ale do teledysku z twoich wyobrażeń bardziej bedzie pasować wersja albumowa, a ja mam teorię, ze wykorzystają mimo wszystko wersję haus labs Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 24 minutes ago, baazyll said: Ale do teledysku z twoich wyobrażeń bardziej bedzie pasować wersja albumowa, a ja mam teorię, ze wykorzystają mimo wszystko wersję haus labs No oczywiście że moja wizja pasuje do albumowej wersji. Bloodpop powiedział że wersja HL wyjdzie kiedyś, ale równie dobrze mógł trollowac jak to on ma w zwyczaju Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Moja podświadomość przyjmuje tylko haus lab version do rzeczy. Resztę odrzuca jako falsz Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Bazyl why shook reakcja pod postem o sexy producentach xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Haus labs version tez jest spoko (tzn te fragmenty, ktore znamy), ale i tak wolę wersję albumową Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Messy vers said: Moja podświadomość przyjmuje tylko haus lab version do rzeczy. Resztę odrzuca jako falsz Gaga na pewno nie zrobi teledysku do wersji piosenki której nie ma na albumie to obłęd Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Btw czy Katarzyna perita lubi rodzynki w czekoladzie? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: Bazyl why shook reakcja pod postem o sexy producentach xd Bo nie wiedzialem, ze on tak wyglada xd A dlaczego żadna reakcja przy moim seksi producencie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Messy vers said: Btw czy Katarzyna perita lubi rodzynki w czekoladzie? Nie, nie zlamie dzis tej obietnicy, nie zlamie... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.