Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith
3 minutes ago, baazyll said:

Anpopjuler opinion: gra aktorska gagi w ahs>gra aktorska gagi w asib 

Tak!! W końcu ktoś myśli tak samo 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith

Właśnie puszczają 911 w tv i szok że nie wycięli początku jak idzie po pustyni ale troszkę przyspieszyli niestety xd skandal dlaczego oni tak robią, jak puszczali Stupid love to też bardzo przyspieszyli ze nie nadążałem tańczyć :billie:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Właśnie puszczają 911 w tv i szok że nie wycięli początku jak idzie po pustyni ale troszkę przyspieszyli niestety xd skandal dlaczego oni tak robią, jak puszczali Stupid love to też bardzo przyspieszyli ze nie nadążałem tańczyć :billie:

What? Na jakim kanale

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

What? Na jakim kanale

MTV Music 24 i loool końcówkę też pokazali chociaż troszkę przycięli dziwnie ale najważniejsze momenty pokazali więc nieźle 

Shawniqua Mendes
38 minutes ago, Little99 said:

MTV Music 24 i loool końcówkę też pokazali chociaż troszkę przycięli dziwnie ale najważniejsze momenty pokazali więc nieźle 

Juz myslalem, ze eska tv :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
3 hours ago, baazyll said:

I zeby trwal tyle, co teledysk do Divorce the Day :heart:

O nie nie nie nie nie nie nie. Bez przeginki. 5 minut w maksie. 

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes

Ale do teledysku z twoich wyobrażeń bardziej bedzie pasować wersja albumowa, a ja mam teorię, ze wykorzystają mimo wszystko wersję haus labs :oops:

PanPikus
24 minutes ago, baazyll said:

Ale do teledysku z twoich wyobrażeń bardziej bedzie pasować wersja albumowa, a ja mam teorię, ze wykorzystają mimo wszystko wersję haus labs :oops:

No oczywiście że moja wizja pasuje do albumowej wersji. Bloodpop powiedział że wersja HL wyjdzie kiedyś, ale równie dobrze mógł trollowac jak to on ma w zwyczaju :bear:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes

Haus labs version tez jest spoko (tzn te fragmenty, ktore znamy), ale i tak wolę wersję albumową

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

Moja podświadomość przyjmuje tylko haus lab version do rzeczy. Resztę odrzuca jako falsz:laughga:

Gaga na pewno nie zrobi teledysku do wersji piosenki której nie ma na albumie :laughga: to obłęd 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Bazyl why shook reakcja pod postem o sexy producentach  xd 

Bo nie wiedzialem, ze on tak wyglada xd

A dlaczego żadna reakcja przy moim seksi producencie? :neyde:

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

Btw czy Katarzyna perita lubi rodzynki w czekoladzie?

Nie, nie zlamie dzis tej obietnicy, nie zlamie...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...