Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Guest Messy vers

Po reklamie Sine from above zaczyna mi się pdobać ten utwór. Szkoda, że oryginał jest taki "agresywny" trochę.

Shawniqua Mendes

Mi sie nadal nie podoba, ale ostatnio twerkowalem do wersji nightcore i jak wszedl ten chaotyczny, koncowy fragment to moje posladki o malo nie polecialy w kosmos :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Dlaczego w tym roku akurat EMA nominowalo Gage tyle razy :cryga:

Gdy w końcu mam pracę i własne pieniądze na uczestnictwo w takiej imprezie, będzie ona pewnie wirtualna bez publiczności. W normalnych warunkach pewnie była by gwiazda wieczoru :enigma:

Shawniqua Mendes
Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Guest Messy vers
28 minutes ago, Kapi09 said:

Dlaczego w tym roku akurat EMA nominowalo Gage tyle razy :cryga:

Gdy w końcu mam pracę i własne pieniądze na uczestnictwo w takiej imprezie, będzie ona pewnie wirtualna bez publiczności. W normalnych warunkach pewnie była by gwiazda wieczoru :enigma:

Chromatica ball rip (*)

Shawniqua Mendes
8 minutes ago, Little99 said:

Ejj dzisiaj top model byczys

Chcę drugą nagą sesję bez cenzury

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Chcę drugą nagą sesję bez cenzury

Wcale mnie to nie dziwi :laughga: Błażeju

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Wcale mnie to nie dziwi :laughga: Błażeju

Jak Trzasko pozbawi mnie dziewictwa, to przestanę byc taki nadpobudliwy w tych kwestiach :oops:

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Czyli nigdy nie przestaniesz :huntyga: uroczo

NIE NISZCZ MOICH MARZEŃ

Shawniqua Mendes

Music Madany będzie w TTBZ <3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...