Maxxy96 51 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 self promo ofc, ale brakowało mi szczerych wywiadów <3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 8 minutes ago, Maxxy96 said: self promo ofc, ale brakowało mi szczerych wywiadów <3 Omg someone new Będziesz na orgii? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxxy96 51 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 1 minute ago, baazyll said: Omg someone new Będziesz na orgii? been there for a while gurl zobaczy się Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, Maxxy96 said: been there for a while gurl zobaczy się Ale się nie odzywałaś czemuż to? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxxy96 51 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Ale się nie odzywałaś czemuż to? kochana ja tu się tylko loguje jak mam się publicznie wypowiedzieć bo na crapo-ggf siedzę cicho bo dostanę lincz za my own opinion Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 1 minute ago, Maxxy96 said: crapo-ggf Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxxy96 51 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 2 minutes ago, baazyll said: nevermind, lepiej nie wiedzieć o tym miejscu niż wiedzieć Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 8 hours ago, Messy vers said: XD to foto źle się zestarzało A ja się w nim na poważnie kochałem Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 6 hours ago, Maxxy96 said: self promo ofc, ale brakowało mi szczerych wywiadów <3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 52 minutes ago, Little99 said: A ja się w nim na poważnie kochałem To teraz zostaje ci tylko wieniawa Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, Messy vers said: To teraz zostaje ci tylko wieniawa Wolę rękę Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 32 minutes ago, Little99 said: Wolę rękę Wieniawa nie pyta cię o zdanie! Link to post Share on other sites More sharing options...
Cherry Blues 349 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Poles, Slavic brothers and sisters of Russians keep having fun Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Wgl to śniło mi się, ze ta blond lambadziara z grey's anatomy chirurdzy topiła się w stawku niedaleko mojego domu i zobaczyla mnie akurat, jak wychodzilem z koszem i krzyczala o pomoc, coraz bardziej tonąc. A ja, jako cudowny i pomocny czlowiek wszedłem z powrotem do domu i zamknąłem drzwi na klucz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Wgl to śniło mi się, ze ta blond lambadziara z grey's anatomy chirurdzy topiła się w stawku niedaleko mojego domu i zobaczyla mnie akurat, jak wychodzilem z koszem i krzyczala o pomoc, coraz bardziej tonąc. A ja, jako cudowny i pomocny czlowiek wszedłem z powrotem do domu i zamknąłem drzwi na klucz Mi się śnił krasz ze szkoły średniej że był u mnie w domu i powiedział że jest gejem i ja jestem jego kraszem i potem poszliśmy do łóżka ale się obudziłem Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.