Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
8 minutes ago, Maxxy96 said:

self promo ofc, ale brakowało mi szczerych wywiadów <3 

Omg someone new :kiss:

Będziesz na orgii? :stalkga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
Just now, Maxxy96 said:

been there for a while gurl :huntyga:

zobaczy się :heart:

Ale się nie odzywałaś :bradley: czemuż to?

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

3 minutes ago, baazyll said:

Ale się nie odzywałaś :bradley: czemuż to?

kochana ja tu się tylko loguje jak mam się publicznie wypowiedzieć bo na crapo-ggf siedzę cicho bo dostanę lincz za my own opinion :ladyhaha:

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Maxxy96 said:

crapo-ggf 

Confused Question Mark GIF by Preity G  Zinta

Shawniqua Mendes

Wgl to śniło mi się, ze ta blond lambadziara z grey's anatomy chirurdzy topiła się w stawku niedaleko mojego domu i zobaczyla mnie akurat, jak wychodzilem z koszem i krzyczala o pomoc, coraz bardziej tonąc. A ja, jako cudowny i pomocny czlowiek wszedłem z powrotem do domu i zamknąłem drzwi na klucz :bon:

Karen Smith
3 minutes ago, baazyll said:

Wgl to śniło mi się, ze ta blond lambadziara z grey's anatomy chirurdzy topiła się w stawku niedaleko mojego domu i zobaczyla mnie akurat, jak wychodzilem z koszem i krzyczala o pomoc, coraz bardziej tonąc. A ja, jako cudowny i pomocny czlowiek wszedłem z powrotem do domu i zamknąłem drzwi na klucz :bon:

Mi się śnił krasz ze szkoły średniej że był u mnie w domu i powiedział że jest gejem i ja jestem jego kraszem i potem poszliśmy do łóżka ale się obudziłem :saladga: 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...