Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

PanPikus

Nie wiem czy widziałeś @Little99 ale ten performance to mood 

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes

Omg morawiecka sie wylaszczyla :mark:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Jezu jaka kripioza 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

WTF czy ja śnię? Ogladam sobie nowy teledysk milki cytryny i duy topoli, a tam nagle na koncu scena z Female Trouble. Myslalem, ze sie poszczam. To jeden z filmów mojego życia :bradley: aaaaaaaa :heart:

Karen Smith
5 hours ago, baazyll said:

WTF czy ja śnię? Ogladam sobie nowy teledysk milki cytryny i duy topoli, a tam nagle na koncu scena z Female Trouble. Myslalem, ze sie poszczam. To jeden z filmów mojego życia :bradley: aaaaaaaa :heart:

Omg muszę nadrobić. Wg fuuuck kocham tą piosenkę i teledysk :nooo: 

Shawniqua Mendes
2 hours ago, Little99 said:

Omg muszę nadrobić. 

Koniecznie. To jest taki essential gay film.

2 hours ago, Little99 said:

Wg fuuuck kocham tą piosenkę i teledysk :nooo: 

Ja nie :bradley: ale doceniam, ze zainspirowaly sie teledyskiem tatu do nas ne dogonyat :ladyhaha:

Mi się Prisoner bardzo podoba jako piosenka... gdyby z teledysku wywalić sceny z szczerzącą się Miley w tym soku/wiśniach/krwi czy coś takiego ,to był by też spoko. A tak to troche cringe :billie:

Shawniqua Mendes
5 minutes ago, Kapi09 said:

Mi się Prisoner bardzo podoba jako piosenka... gdyby z teledysku wywalić sceny z szczerzącą się Miley w tym soku/wiśniach/krwi czy coś takiego ,to był by też spoko. A tak to troche cringe :billie:

Ale milena nie bylaby sobą, gdyby nie wpieprzyła wystawionego języka do 99% scen... 

A piosenka nie do zapamietania imo. Rain on Me is safe :laughga:

Karen Smith
36 minutes ago, baazyll said:

Koniecznie. To jest taki essential gay film.

Ja nie :bradley: ale doceniam, ze zainspirowaly sie teledyskiem tatu do nas ne dogonyat :ladyhaha:

Też pomyślałem o tatu xd

Karen Smith
32 minutes ago, Kapi09 said:

Nieprawda :interestinga: 

Shawniqua Mendes
54 minutes ago, Little99 said:

Kiedy bieber zaczął wyglądać jak menel? Nie cierpię go jak nikogo innego przysięgam 

Tzn ja w sumie nwm, jakie on we mnie emocje wywoluje. Jest mi raczej obojętny. I tez raczej nigdy mi sie nie podobal. Choć jego peak wyglądowy przypadał moim zdaniem na początek 2015, czyli czas, gdy wydał teledysk do What Do You Mean... wtedy wygladal chyba "najczyściej" :ladyhaha:

Shawniqua Mendes

Chcę to znaleźć w tym roku pod choinką

gaymeme-heaven-20201120-1.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...