Guest Messy vers Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 27 minutes ago, baazyll said: Nwm ja znam tylko jasia melę mam ją na profilowym XDDD Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 @Little99 spokojnie ze studiami. nawet jeśli rzucisz to nie jest koniec świata. całe życie przed tobą, studia to tylko epizod. często studia to tylko kwestia papierku. Filologia może przydać ci się w pracy później (ale nie musi) Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 14 minutes ago, baazyll said: To czekasz na jej wystep, ale nie wiesz gdzie, jak i po co bedzie? Welcome to my world Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: całe życie przed tobą Zazdro Ja pewnie skoczę z parteru przed trzydziestką. Jak cos, to chcę ewry najt na pogrzebie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: @Little99 spokojnie ze studiami. nawet jeśli rzucisz to nie jest koniec świata. całe życie przed tobą, studia to tylko epizod. często studia to tylko kwestia papierku. Filologia może przydać ci się w pracy później (ale nie musi) Wieeem dzięki ale nie zamierzam rzucać tylko już iść w zaparte bo jednak wiesz, coś trzeba mieć. Dobry jestem z języków więc chociaż to mi ułatwi troszku. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Zazdro Ja pewnie skoczę z parteru przed trzydziestką. Jak cos, to chcę ewry najt na pogrzebie Nie mów tak wszystko się ułoży a jak nie, to możemy razem sb żyć i narzekać xd ogarnij dobrze jakiś język i wyjedziemy ja już będę znać fr i ang Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nie mów tak wszystko się ułoży a jak nie, to możemy razem sb żyć i narzekać xd ogarnij dobrze jakiś język i wyjedziemy ja już będę znać fr i ang Ja nie chciałbym z sobą żyć, więc co dopiero ty Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja nie chciałbym z sobą żyć, więc co dopiero ty Lepsze to niż samotność xd serio mam już dość. Wg Gagita chyba będzie śpiewać Babylon i You&I I can't no bo wrzuciła ten post i zawarła tam słowa z tych piosenek albo do nich nawiązała Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: Lepsze to niż samotność xd serio mam już dość. Wg Gagita chyba będzie śpiewać Babylon i You&I I can't no bo wrzuciła ten post i zawarła tam słowa z tych piosenek albo do nich nawiązała Dość samotności or ...? Omg łot. Jor kiding Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Ja widze tylko nawiazanie do you and i. Gdzie babylon? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, baazyll said: Dość samotności or ...? Omg łot. Jor kiding No dość samotności xd i brak bolca może Nooo hit właśnie czy to jest wg możliwe żeby ona ogłosiła nowy singiel na takim wydarzeniu? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, baazyll said: Ja widze tylko nawiazanie do you and i. Gdzie babylon? Battle for coś tam napisała więc jakby Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: No dość samotności xd i brak bolca może Nooo hit właśnie czy to jest wg możliwe żeby ona ogłosiła nowy singiel na takim wydarzeniu? No coz. Im a bottom prawdopodobnie, wiec ci nie pomoge ale przeciez masz psiapsi (jak chyba my wszyscy w tym threadzie). Chyba ze chodzi ci o brak chlopaka... No nwm. Jest chyba szansa, ze to cos bedzie mialo wieksza widownie niz vma, a 911 oglosila (ok. Zaspiewala bat styl) wtedy... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Battle for coś tam napisała więc jakby A pamietasz przy ktorym poscie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, baazyll said: No coz. Im a bottom prawdopodobnie, wiec ci nie pomoge ale przeciez masz psiapsi (jak chyba my wszyscy w tym threadzie). Chyba ze chodzi ci o brak chlopaka... No nwm. Jest chyba szansa, ze to cos bedzie mialo wieksza widownie niz vma, a 911 oglosila (ok. Zaspiewala bat styl) wtedy... Mam psiapsi, ale co mi po dziewczynie 1 minute ago, baazyll said: A pamietasz przy ktorym poscie? Przy moim wątku, no ostatnio post na ig po prostu Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.