Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, baazyll said: No bo wczoraj mialem goraczke i wyslalem filmik z papieszem wydającym dziwne dzwieki i napisalem, ze to ja, dochodzący przy 39 stopniacj gorączki Ale juz tu tego nie wrzuce, bo zbanują mnie i ten temat xd Ominęło mnie najlepsze chyba co mogłem w życiu zobaczyć xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 29 minutes ago, Little99 said: Ominęło mnie najlepsze chyba co mogłem w życiu zobaczyć xD Wyslalbym ci na priv, ale sie nie da Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Wyslalbym ci na priv, ale sie nie da Jprdl Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Jprdl Tzn nie sprawdzalem teraz, ale pewnie nic sie nie zmienilo. Ale dziwna sprawa z tym . Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Ja mu wyślę xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Oglądacie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: Widzialem. Ale te krotsze lepsze imo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Czy iza serio nazwała obserwatorów kurwami? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Czy iza serio nazwała obserwatorów kurwami? Podobno tak xd ale nie slyszalem, bo akurat wtedy wylaczylem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Powiedziala, ze jest za trumpem i teraz wszyscy hejtują Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 To ja, gdy Trzasko przychodzi do mnie w nocy do łóżka nagi, świeżo po kąpieli Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 54 minutes ago, baazyll said: Oglądacie? Taaak xD myślałem że widziales mój komentarz żeby śpiewała i wg miałem moment że pisałem sb z bff tam bo why not Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 22 minutes ago, Messy vers said: Czy iza serio nazwała obserwatorów kurwami? Słuchaj tego XD chyba byłem jedyną osobą na tej planecie która słyszała co koles jej mówił w tel xd zadzwonił i powiedział iza weź tam przeproś bo nazwałaś ich kurwami i się burzą a ona ze ok ok, rozłączyła się i cisza xD i potem próbowała odwrócić sytuację że nie mówiła tego o nas Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.