Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Moja bff teraz ciągle siedzi na tinderze i tacy umiarkowanie ladni chcą związku, a z kolei taki 10 na 10 chce tylko seksu i jest rozdarta, bo jej w sumie nie chodzi tylko o zaliczenie, no ale ten konkretny jest too hot i chyba pojdzie jednak do niego sie rozdziewiczyć :messga:

Niech idzie jeśli chce, polecam. Chociaz ciut boli :billie:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

tak ladnie bekałeś. 

Omg thx I guess? :laughga:

1 minute ago, Little99 said:

chuj na obiecywał mi, rozkochał mnie w sobie, ja już miałam ślub w głowie a potem wbił mi nóż w plecy i zostawił na ulicy :fatcat:

Dlatego zakoduj sobie motto życiowe Edyty: Nie wolno mieć nadziei, bo potem przychodzi rozczarowanie :trollga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Niech idzie jeśli chce, polecam. Chociaz ciut boli :billie:

Ale ona nie chce w pupę :laughga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Good point :laughga: Nevermind then 

In Utero lepsze

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Co

O zapomnialem, ze to forum o gadze i muzyce pop. Sari :laughga:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

O zapomnialem, ze to forum o gadze i muzyce pop. Sari :laughga:

Jestes na jakiś innych forach? 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Jestes na jakiś innych forach? 

Nie, ale jestem w kilku grupach na fejsie związanych z inną muzyką niż popowa i czasem cos tam skomentuje

Shawniqua Mendes

Wgl to ominął cię wczoraj orgazm papiesza

Shawniqua Mendes

Co :saladga: opowiadaj

No bo wczoraj mialem goraczke i wyslalem filmik z papieszem wydającym dziwne dzwieki i napisalem, ze to ja, dochodzący przy 39 stopniacj gorączki :laughga:

Ale juz tu tego nie wrzuce, bo zbanują mnie i ten temat xd

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...