Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, baazyll said: Moja bff teraz ciągle siedzi na tinderze i tacy umiarkowanie ladni chcą związku, a z kolei taki 10 na 10 chce tylko seksu i jest rozdarta, bo jej w sumie nie chodzi tylko o zaliczenie, no ale ten konkretny jest too hot i chyba pojdzie jednak do niego sie rozdziewiczyć Niech idzie jeśli chce, polecam. Chociaz ciut boli Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, Little99 said: tak ladnie bekałeś. Omg thx I guess? 1 minute ago, Little99 said: chuj na obiecywał mi, rozkochał mnie w sobie, ja już miałam ślub w głowie a potem wbił mi nóż w plecy i zostawił na ulicy Dlatego zakoduj sobie motto życiowe Edyty: Nie wolno mieć nadziei, bo potem przychodzi rozczarowanie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, Little99 said: Niech idzie jeśli chce, polecam. Chociaz ciut boli Ale ona nie chce w pupę Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Ale ona nie chce w pupę Good point Nevermind then Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Zapomniałem że to świat zdominowany przed hetero Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, Little99 said: Good point Nevermind then In Utero lepsze Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, baazyll said: In Utero lepsze Co Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, Little99 said: Co O zapomnialem, ze to forum o gadze i muzyce pop. Sari Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, baazyll said: O zapomnialem, ze to forum o gadze i muzyce pop. Sari Jestes na jakiś innych forach? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Powiedz jakich to też dołączę i tam też zrobimy polish fanbase for desperated twinks Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, Little99 said: Jestes na jakiś innych forach? Nie, ale jestem w kilku grupach na fejsie związanych z inną muzyką niż popowa i czasem cos tam skomentuje Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Wgl to ominął cię wczoraj orgazm papiesza Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, baazyll said: Wgl to ominął cię wczoraj orgazm papiesza Co opowiadaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, Little99 said: Co opowiadaj No bo wczoraj mialem goraczke i wyslalem filmik z papieszem wydającym dziwne dzwieki i napisalem, ze to ja, dochodzący przy 39 stopniacj gorączki Ale juz tu tego nie wrzuce, bo zbanują mnie i ten temat xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Mamoo kup mi https://www.instagram.com/p/CHDd9wXp4WV/?igshid=e5r0v9dilfmf Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.