Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 hour ago, Little99 said: @baazyll a spróbuj teraz Still nic Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 38 minutes ago, baazyll said: Still nic Cudownie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Cudownie A cos robiles z tym? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 31 minutes ago, baazyll said: A cos robiles z tym? No coś tam było żeby usunąć wiadomości jakie miałem do tej pory bo myślałem że mam przepełniona skrzynkę. Ale trudno w sumie nie zależy mi jakoś bardzo na tym Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 2 minutes ago, Little99 said: No coś tam było żeby usunąć wiadomości jakie miałem do tej pory bo myślałem że mam przepełniona skrzynkę. Ale trudno w sumie nie zależy mi jakoś bardzo na tym No nic. Nie wysle ci po*nola Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 I need him in my room NOW https://www.instagram.com/p/CG7WeBqCOPl/?igshid=1habo91cw71rn Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 hour ago, baazyll said: I need him in my room NOW https://www.instagram.com/p/CG7WeBqCOPl/?igshid=1habo91cw71rn Awwwww Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Właśnie sobie uświadomiłem, ze slucham stefani od 5 klasy podstawówki Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 6 minutes ago, Messy vers said: Właśnie sobie uświadomiłem, ze slucham stefani od 5 klasy podstawówki No ja singli tez sluchalem od poczatku jej kariery. Cale plyty dopiero od fartflopa Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Just now, baazyll said: No ja singli tez sluchalem od poczatku jej kariery. Cale plyty dopiero od fartflopa Ja całe płyty, nawet flopy jak boys boys boys. I kojarzę jaj grałem w rollercoaster Tycoon i słuchałem Teeth 😅 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Ja całe płyty, nawet flopy jak boys boys boys. I kojarzę jaj grałem w rollercoaster Tycoon i słuchałem Teeth 😅 Ej chłopy chłopy chłopy to nie flop teeth to flop hard Ja zaluje, ze nie bylem fanem przy born this way, bo to moja fejwryt od gagity Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 10 minutes ago, baazyll said: Ej chłopy chłopy chłopy to nie flop teeth to flop hard Ja zaluje, ze nie bylem fanem przy born this way, bo to moja fejwryt od gagity Czy ty nazwałeś ARTPOP flop czy mi się przywidziało Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 6 minutes ago, baazyll said: Ej chłopy chłopy chłopy to nie flop teeth to flop hard Ja zaluje, ze nie bylem fanem przy born this way, bo to moja fejwryt od gagity Omg, to była najlepsza era ever. Co prawda zacząłem śledzić od połowy tej ery(wcześniej tylko słuchałem plyty plus single) ale dużo się działo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 12 minutes ago, Little99 said: Czy ty nazwałeś ARTPOP flop czy mi się przywidziało Noo tak zartobliwie. Dżastys for ARTPOP. No ale mimo wszystko ja juz nie jestem w stanie sluchac tej plyty, bo w 3 gimn przesluchalem calosc jakies 540 tysiecy razy. Nie przesadzam. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 10 minutes ago, baazyll said: Noo tak zartobliwie. Dżastys for ARTPOP. No ale mimo wszystko ja juz nie jestem w stanie sluchac tej plyty, bo w 3 gimn przesluchalem calosc jakies 540 tysiecy razy. Nie przesadzam. Eh szkoda ze w czasach gimnazjum nie sledzilem tak Gagi, bo ARTPOP byłby takim ratunkiem xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.