Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
1 hour ago, Little99 said:

@baazyll a spróbuj teraz 

Still nic

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
5 minutes ago, Little99 said:

Cudownie

A cos robiles z tym?

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
31 minutes ago, baazyll said:

A cos robiles z tym?

No coś tam było żeby usunąć wiadomości jakie miałem do tej pory bo myślałem że mam przepełniona skrzynkę. Ale trudno w sumie nie zależy mi jakoś bardzo na tym 

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

No coś tam było żeby usunąć wiadomości jakie miałem do tej pory bo myślałem że mam przepełniona skrzynkę. Ale trudno w sumie nie zależy mi jakoś bardzo na tym 

No nic. Nie wysle ci po*nola :ladyhaha:

Shawniqua Mendes
6 minutes ago, Messy vers said:

Właśnie sobie uświadomiłem, ze slucham stefani od 5 klasy podstawówki 

No ja singli tez sluchalem od poczatku jej kariery. Cale plyty dopiero od fartflopa 

Guest Messy vers
Just now, baazyll said:

No ja singli tez sluchalem od poczatku jej kariery. Cale plyty dopiero od fartflopa 

Ja całe płyty, nawet flopy jak boys boys boys. I kojarzę jaj grałem w rollercoaster Tycoon i słuchałem Teeth 😅

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

Ja całe płyty, nawet flopy jak boys boys boys. I kojarzę jaj grałem w rollercoaster Tycoon i słuchałem Teeth 😅

Ej chłopy chłopy chłopy to nie flop :bradley: teeth to flop hard

Ja zaluje, ze nie bylem fanem przy born this way, bo to moja fejwryt od gagity 

Karen Smith
10 minutes ago, baazyll said:

Czy ty nazwałeś ARTPOP flop czy mi się przywidziało :dom:

Guest Messy vers
6 minutes ago, baazyll said:

Omg, to była najlepsza era ever. Co prawda zacząłem śledzić od połowy tej ery(wcześniej tylko słuchałem plyty plus single) ale dużo się działo

Shawniqua Mendes
12 minutes ago, Little99 said:

Czy ty nazwałeś ARTPOP flop czy mi się przywidziało :dom:

Noo tak zartobliwie. Dżastys for ARTPOP. No ale mimo wszystko ja juz nie jestem w stanie sluchac tej plyty, bo w 3 gimn przesluchalem calosc jakies 540 tysiecy razy. Nie przesadzam. 

Karen Smith
10 minutes ago, baazyll said:

Noo tak zartobliwie. Dżastys for ARTPOP. No ale mimo wszystko ja juz nie jestem w stanie sluchac tej plyty, bo w 3 gimn przesluchalem calosc jakies 540 tysiecy razy. Nie przesadzam. 

Eh szkoda ze w czasach gimnazjum nie sledzilem tak Gagi, bo ARTPOP byłby takim ratunkiem xd

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...