Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes

Oo niee zaraz bedzie mu wiercil nogę

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

Twoja menda brzmi znajomo?

Hostel na Pulsie2

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Jprdl nie moge z tego

Shawniqua Mendes

A zaraz bedzie beka, bo ten co torturuje, poslizgnie sie i pila obetnie mu noge :ladyhaha:

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

A zaraz bedzie beka, bo ten co torturuje, poslizgnie sie i pila obetnie mu noge :ladyhaha:

Kiedyś brzydzilem się takich scen w filmach ale po grze o tron już nic mnie nie zdziwi xd na tlc jakiś chory program o seksie 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Kiedyś brzydzilem się takich scen w filmach ale po grze o tron już nic mnie nie zdziwi xd na tlc jakiś chory program o seksie 

Ja jestem perwerem, bo lubie filmy gore. Tzn muszą miec jakąś fabule mimo wszystko, but still...

Nie widzialem ani jednego odcinka GOT :billie:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ja jestem perwerem, bo lubie filmy gore. Tzn muszą miec jakąś fabule mimo wszystko, but still...

Nie widzialem ani jednego odcinka GOT :billie:

O nie, gore takie typowe co dzieją się takie chore rzeczy cały czas to dla mnie już za dużo. 

Shawniqua Mendes

Oo niee teraz ropa jej wyleci z oka

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...