Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Ja jestem typem introwertyczno-ekstrawertycznym. Tzn przez 2 dni mogę chcieć tylko czytac pod kocykiem ksiazki i totalnie sie izolowac, a przez kolejne 2 chciec twerkować do szajse w klubie. Choc z kazdym rokiem coraz bardziej skreca mnie w strone tylko introwertyzmu

W sumie mam podobnie, ale jednak w domku najlepiej z kotkiem. 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Guest Messy vers
1 minute ago, baazyll said:

Ja wolę ogladac jak trisza pejtas je donaty albo jezdzi z kosmitą po kalifornii xd

nie wiem czemu, ale lubię ją XD

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

W sumie mam podobnie, ale jednak w domku najlepiej z kotkiem. 

Taak. Ale mimo wszystko ja jestem bardziej psiarą

Korwin Piotrowska lubi to :billie:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Guest Messy vers

ej co zrobić jak krasz napisał mi że jest grubasem (nie jest) i zaczął pisać o eutanazji żeby mnie wkurwić, ja mu na to nie odpisałem, i teraz minęła doba i nikt się nie odezwał pierwszy 

jak dotychczas

Shawniqua Mendes

Jezuu chcialem tu przeslac coś z triszą, ale ig prywatne :((

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

ej co zrobić jak krasz napisał mi że jest grubasem (nie jest) i zaczął pisać o eutanazji żeby mnie wkurwić, ja mu na to nie odpisałem, i teraz minęła doba i nikt się nie odezwał pierwszy 

jak dotychczas

A co mu odpisales?

Karen Smith

jak dotychczas

Mozesz napisać hej. Ale jakby ktos tak gadał o eutanazji i że jest grubasem jak nie jest to bym z nim nie gadał xd 

Guest Messy vers
2 minutes ago, baazyll said:

A co mu odpisales?

Rozmawialiśmy, on póżniej wyjechał z eutanazją. Ja cisza. On cisza. Brak reakcji do teraz.

Guest Messy vers
3 minutes ago, Little99 said:

Mozesz napisać hej. Ale jakby ktos tak gadał o eutanazji i że jest grubasem jak nie jest to bym z nim nie gadał xd 

Niech ON napisze pierwszy XD 

Edit: podkreślone, bo na początku napisałem ona:ladyhaha:

Karen Smith
2 minutes ago, Messy vers said:

obawiam się, że tak mnie widzi moja mama jak włączam Gagę w domu i tańczę do tego:ladyhaha:

To jest genialne xD 

Just now, Messy vers said:

Niech ON napisze pierwszy XD 

XD 

Ja w sumie nw czy mam zagłębiać się w relacje z takim starszym chłopakiem, jest przystojny i słodki i wg ale mieszka daleko xd

Shawniqua Mendes

Niech ona napisze pierwszy XD 

Jezuu tak jak moja bff. Codziennie od 2 miesiecy piszemy do pozna w nocy o jej chorej "relacji". I codziennie jest: jaa chce z nim pogadać. Ale pierwsza nie napisze xd

Guest Messy vers
Just now, Little99 said:

To jest genialne xD 

XD 

Ja w sumie nw czy mam zagłębiać się w relacje z takim starszym chłopakiem, jest przystojny i słodki i wg ale mieszka daleko xd

pisz. ale jak mieszka w obrębie +- 2 h, inaczej to nie ma sensu

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

pisz. ale jak mieszka w obrębie +- 2 h, inaczej to nie ma sensu

Berlin :billie:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...