Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, Little99 said: Widzieliście że na times square jest billboard chromatica? Tak nagle. To musi coś znaczyć, bo gdyby Gaga nie planowała czegoś w niedługim czasie to nie byłoby sensu robić takiej reklamy. Alice mv is coming Ale ja chcę fri łumen. I zeby gaga w teledysku pomiędzy główną choreografią, wrzuciła siebie tańczącą przed lustrem z dildoskiem w kuciapce Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, Little99 said: Widzieliście że na times square jest billboard chromatica? Tak nagle. To musi coś znaczyć, bo gdyby Gaga nie planowała czegoś w niedługim czasie to nie byłoby sensu robić takiej reklamy. Alice mv is coming The delusion is REAL Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, PanPikus said: The delusion is REAL Jezuuuu serio? Coś się dzieje wokół Chromatica i to nie jest moje widzi mi się. Nicola wrzucił ostatnio jakieś zdj w masce chromatica crew i potem jakieś dziwne zdj z kamiennym kręgiem. I pisali ze Sarah wrzuciła jakiś post z fragmentem słów Alice. Przed 911 mv też była taka sytuacja z nią. Teraz ten wielki billboard. Era się nie skończyła ok Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 8 minutes ago, Little99 said: Widzieliście że na times square jest billboard chromatica? Tak nagle. To musi coś znaczyć, bo gdyby Gaga nie planowała czegoś w niedługim czasie to nie byłoby sensu robić takiej reklamy. Alice mv is coming Kampania Grammy Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, Little99 said: Jezuuuu serio? Coś się dzieje wokół Chromatica i to nie jest moje widzi mi się. Nicola wrzucił ostatnio jakieś zdj w masce chromatica crew i potem jakieś dziwne zdj z kamiennym kręgiem. I pisali ze Sarah wrzuciła jakiś post z fragmentem słów Alice. Przed 911 mv też była taka sytuacja z nią. Teraz ten wielki billboard. Era się nie skończyła ok Era się nie skończyła. W to nie wątpię (tak myślę). Ale nie spodziewał bym się niczego przez najbliższy miesiąc ze strony pani GułaGi Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, Little99 said: Jezuuuu serio? Coś się dzieje wokół Chromatica i to nie jest moje widzi mi się. Nicola wrzucił ostatnio jakieś zdj w masce chromatica crew i potem jakieś dziwne zdj z kamiennym kręgiem. I pisali ze Sarah wrzuciła jakiś post z fragmentem słów Alice. Przed 911 mv też była taka sytuacja z nią. Teraz ten wielki billboard. Era się nie skończyła ok Ja nic o tym nwm xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Jezuuuu serio? Coś się dzieje wokół Chromatica i to nie jest moje widzi mi się. Nicola wrzucił ostatnio jakieś zdj w masce chromatica crew i potem jakieś dziwne zdj z kamiennym kręgiem. I pisali ze Sarah wrzuciła jakiś post z fragmentem słów Alice. Przed 911 mv też była taka sytuacja z nią. Teraz ten wielki billboard. Era się nie skończyła ok Ja wciąż wierze w longevity tego albumu, sprzedaje sie ok Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, PanPikus said: Era się nie skończyła. W to nie wątpię (tak myślę). Ale nie spodziewał bym się niczego przez najbliższy miesiąc ze strony pani GułaGi No może nie w październiku ale w listopadzie np już tak Just now, baazyll said: Ja nic o tym nwm xd Ale ja wiem xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Boże a moze madana przefarbowala sie na rozowo, bo kręcą teledysk do babilonu z nią na ficzyringu i będą robić wołging w kamiennym kręgu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 1 minute ago, Little99 said: No może nie w październiku ale w listopadzie np już tak Ale ja wiem xd Ale wiesz, nie napalaj się zbyt mocno żeby nie być rozczarowanym później ja już się z Gagitą tego dawno niestety nauczyłem... Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Wysłałbym wam taki zajebisty film ale jest na prywatnym ig Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, PanPikus said: Ale wiesz, nie napalaj się zbyt mocno żeby nie być rozczarowanym później ja już się z Gagitą tego dawno niestety nauczyłem... Znaczy no ja muszę się niestety napalać. Jutro kolejny ciężki dzień w agencji oby ten stary oblech skręcił w przeciwną stronę jtr Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 1 minute ago, Little99 said: Wysłałbym wam taki zajebisty film ale jest na prywatnym ig TO SAMO Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, PanPikus said: Ale wiesz, nie napalaj się zbyt mocno żeby nie być rozczarowanym później ja już się z Gagitą tego dawno niestety nauczyłem... Za późno napaliłem się już w maju i do tej pory łykam wszystkie ploteczki bez zastanowienia i potem jestem strasznie zawiedziony eh Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Just now, baazyll said: Znaczy no ja muszę się niestety napalać. Jutro kolejny ciężki dzień w agencji oby ten stary oblech skręcił w przeciwną stronę jtr Współczuję Honey Just now, baazyll said: TO SAMO Czy to jest ten z Gagitą krzyczącą na końcu 911mv i kolesiem na dole XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.