Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: No to dawaj, czemu miałbyś słuchać się poleceń kogokolwiek tutaj Lepiej nie, bo wersję bezrodzynkową tez oddalbys mamie Poza tym chcę siebie przetestowac i zobaczyc, czy wytrzymam dzień jako przyzwoita sunia Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, baazyll said: Lepiej nie, bo wersję bezrodzynkową tez oddalbys mamie Poza tym chcę siebie przetestowac i zobaczyc, czy wytrzymam dzień jako przyzwoita sunia Ani się waż w takim razie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Destroy me plz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 9 minutes ago, baazyll said: Destroy me plz Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Cum cum unwrap me Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 2 hours ago, Little99 said: No to dawaj, czemu miałbyś słuchać się poleceń kogokolwiek tutaj To nie są polecenia. To jest CZELENDŻ Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 4 minutes ago, PanPikus said: To nie są polecenia. To jest CZELENDŻ A oki Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Była już mielizna? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, baazyll said: Była już mielizna? Noł ajdija. Sprzątam sobie teraz i nie mam jak oglądać tego gównianego programu A oczywiście te frajerzyny nie wrzucą później tego na jutuba no bo po co, nie?.... Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ja się znowu poświęcam o oglądam ten gówniany program tylko dla Gagi. Nie było jeszcze Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, PanPikus said: Noł ajdija. Sprzątam sobie teraz i nie mam jak oglądać tego gównianego programu A oczywiście te frajerzyny nie wrzucą później tego na jutuba no bo po co, nie?.... Ale to, ze feszyn nie wrzucili to skandal. Chcialem wrzucic ten wystep na oddzielny thread Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ale to, ze feszyn nie wrzucili to skandal. Chcialem wrzucic ten wystep na oddzielny thread Ja też. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Nw czy mam to nagrać telefonem dzisiejszy występ Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Chce mi się siusiu a założę się że jak pójdę to wtedy się zacznie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: Nw czy mam to nagrać telefonem dzisiejszy występ Hm a jak to potem tutaj wrzucisz? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.