Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 7 minutes ago, Messy vers said: Nie rozumiem czemu tak Gaga oberwała. Wedlug mnie mdna (i fani) wyczuli konkurencję. Tego inaczej nie można nazwać. A sprawa kwestia btw to według mnie inspiracja, nie plagiat czułbym się zachwycony i dumnt na miejscu tej łupy ale każdy patrzy pod siebie Ej no sorki, ale btw brzmi bardzo podobnie do Express yourself Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Just now, baazyll said: Ej no sorki, ale btw brzmi bardzo podobnie do Express yourself Dobra bye sis to dla mnie za duzo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Just now, Messy vers said: Dobra bye sis to dla mnie za duzo Omg ty też tak jak little irytujesz się takimi rzeczami? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 2 minutes ago, baazyll said: No ma dużo lepszy głos bez porównania wgl. Ale ery madany były bardziej zorganizowane, lepiej zaplanowane i wgl. I nawet w okresie Erotici (to taki ARTPOP madany w tym sensie, że mocno podupadła na popularności, jak Gaga w 2013) potrafiła wydać 5 sztos singli z super teledyskami, a Gaga jedynie 2 1. Ile gaga wydala plyt ile ona 2. Kiedy madonna wydała te plyty (nie bylo neta nawet). Efekt adele dalo sie bez problemu osiągnąć wtedy 3. Wolę żeby gaga miala wyjebane i robila to co lubi, bądź grała z mielonym niż wydawała radio gówno Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 1 minute ago, baazyll said: Omg ty też tak jak little irytujesz się takimi rzeczami? To jest dla mnie wrażliwy temat. Ale ja się tak nie obrażam. Nazwałeś moją ulubioną aktorkę śmierdząca pusia i sie nie obraziłem. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Ej ale sam jestem w szoku bo zabrzmialem wlasnie jak little w tamtym posice 4 minutes ago, Messy vers said: Dobra bye sis to dla mnie za duzo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 1 minute ago, Messy vers said: 1. Ile gaga wydala plyt ile ona 2. Kiedy madonna wydała te plyty (nie bylo neta nawet). Efekt adele dalo sie bez problemu osiągnąć wtedy 3. Wolę żeby gaga miala wyjebane i robila to co lubi, bądź grała z mielonym niż wydawała radio gówno No Erotica była 5 płytą madany, a ARTPOP 4 gagi soł Ale każdy singiel z erotiki poza pierwszym był mocnym flopem Mielonym? Ja myślę, że ona wgl nie chce nagrywać popu. Onli dżezik at this point Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 1 hour ago, Messy vers said: To jest dla mnie wrażliwy temat. Ale ja się tak nie obrażam. Nazwałeś moją ulubioną aktorkę śmierdząca pusia i sie nie obraziłem. Szarlotkę? Uwielbiam ją w melancholii i science of sleep, ale nie znoszę w antychryście i rymowance. Więc mam pół na pół z nią. Ale lubię jej oryginalną urodę. I ma super głos <3 w sensie jak mówi xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 5 minutes ago, Messy vers said: Ej ale sam jestem w szoku bo zabrzmialem wlasnie jak little w tamtym posice Noo tylko zamiast sis byłoby bitch Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Ale lubię się pośmiać. Katy Perry Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Ale lubię się pośmiać. Katy Perry Mnie ostatnio śmieszy kat deluna. Bo może 5 osób na świecie w tym ja pamięta o niej xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 6 minutes ago, baazyll said: Mnie ostatnio śmieszy kat deluna. Bo może 5 osób na świecie w tym ja pamięta o niej xd *Sounds like Katy perry* Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 7 minutes ago, baazyll said: kat deluna Kto to? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Ej ale tak na serio to troche beka z niej. Co ona chce osiągnąć? Robi na siłę nowy material i wydaje go w trakcie w ciąży wiedząc ze jest flopka. A jakby przeczekała kilka lat i zmieniłaby troche styl to wróciłaby z wielkim przytupem. Tylko cos mi sie wydaje ze nie ma pomysłu na siebie Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 No i ogolnie beka jak gaga ją ignoruje albo jak sie stara a i tak nie ma Grammy Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.