Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Just now, PanPikus said: I think I’ve seen this film before, And i didn't like the ending No ale powiedz mi pls, kto w tej sytuacji wyszedl na kogos toxic? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 1 minute ago, Messy vers said: bella cwir? A ona duzo przeszla? xD Izka mowi o brycie xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 1 minute ago, baazyll said: A ona duzo przeszla? xD Izka mowi o brycie xd serio nie znasz Belli Ćwir? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: serio nie znasz Belli Ćwir? Znam. Ale tylko kilka piosenek. Nie znam jej historii xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 6 minutes ago, baazyll said: No ale powiedz mi pls, kto w tej sytuacji wyszedl na kogos toxic? Britni? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 a ja myślę że ten co wącha kupę wuefisty Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Britni? Ale to ci faceci z teledysku są toksik Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 12 minutes ago, baazyll said: No ale powiedz mi pls, kto w tej sytuacji wyszedl na kogos toxic? Ci faceci z teledysku? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: Ci faceci z teledysku? No z teledysku bryty do toksik Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 6 minutes ago, baazyll said: No z teledysku bryty do toksik wiem Próbowałem zrobić jak już się jednak okazało słaby żart Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 1 minute ago, PanPikus said: wiem Próbowałem zrobić jak już się jednak okazało słaby żart O jezuu to ja jestem gupia xdd myslalem, ze quątnąłeś inny komentarz Teraz twój mokry żart ma sens Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 6 minutes ago, baazyll said: O jezuu to ja jestem gupia xdd myslalem, ze quątnąłeś inny komentarz Teraz twój mokry żart ma sens Honor uratowany xD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Boze mam nadzieje, ze nikt mnie za to nie zbanuje https://streamable.com/8ymk33 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Ok. Spam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.