PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 10 minutes ago, Little99 said: What??? Wg the voice leci! Półfinał No nie oglądałeś Kot W Butach? Na koniec filmu na napisach leci Americano 8 minutes ago, Little99 said: LECI SOUNDTRACK RAIN ON ME W THE VOICE A WU NIE OGLĄDA DIE Raczej nie ogladam tego zbyt namietnie. Czasem spojrze na moment xD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 4 minutes ago, PanPikus said: No nie oglądałeś Kot W Butach? Na koniec filmu na napisach leci Americano Raczej nie ogladam tego zbyt namietnie. Czasem spojrze na moment xD Lol nie widziałem a dzisiaj leciał kot w butach na paramount Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, Little99 said: Lol nie widziałem a dzisiaj leciał kot w butach na paramount To sobie obejrzyj kiedys Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: To sobie obejrzyj kiedys Dobrze Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Jak w voicie dochodzą do półfinału to śpiewają swoje piosenki xd napisane chyba w 5 minut takie wysrywy zawsze że nie da się tego słuchać xd czy oni nie mają wstydu Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, Little99 said: Jak w voicie dochodzą do półfinału to śpiewają swoje piosenki xd napisane chyba w 5 minut takie wysrywy zawsze że nie da się tego słuchać xd czy oni nie mają wstydu Wgl to Daria Reczek, która miała 2 miejsce ostatnio chyba, chodziła do mojego lo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Wgl to Daria Reczek, która miała 2 miejsce ostatnio chyba, chodziła do mojego lo Wooo Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 6 minutes ago, Little99 said: Jak w voicie dochodzą do półfinału to śpiewają swoje piosenki xd napisane chyba w 5 minut takie wysrywy zawsze że nie da się tego słuchać xd czy oni nie mają wstydu No zawsze taką szmirę im robią, że szok... Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, Little99 said: Wooo Codziennie chodziła w takiej gównianej skórzanej kurtce i była wkurwiona ciągle, mina srajacego kota na pustyni i wgl. Jak chodziłem z bff do damskiego kibla, to zazwyczaj ona tam już była i narzekała swojej bff: Jezu nie mogę się doczekać aż wrócę do domu i założę swoje miękkie kapcie i takie westchnienie znudzonego dziecka. Ewritajm. Jak leciał finał, to kibicowałem tej drugiej Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Wiecie że chromatica ma mieć 6 mvs xd więc jeszcze 3 przed nami bo tak mówił makijażysta co pracował przy sl że taki mieli plan Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, Little99 said: Wiecie że chromatica ma mieć 6 mvs xd więc jeszcze 3 przed nami bo tak mówił makijażysta co pracował przy sl że taki mieli plan Mieli to slowo klucz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 14 hours ago, PanPikus said: Najgorszy utwor jaki kiedykolwiek zrobila. Mówisz o plastic doll i fun tonight? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 20 hours ago, baazyll said: @Messy vers on hejtuje twoją szarlotę back off b!tch Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 4 minutes ago, Messy vers said: Mówisz o plastic doll i fun tonight? Jedyną złą, ale taką naprawdę złą jej piosenką jest Flopericano. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 20 hours ago, baazyll said: @Messy vers ej ale ten mix jest wchuj creepy Bazyl and Szarlota can`t belong together a Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.