Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

PanPikus
10 minutes ago, Little99 said:

What??? 

Wg the voice leci! Półfinał 

No nie oglądałeś Kot W Butach? Na koniec filmu na napisach leci Americano

8 minutes ago, Little99 said:

LECI SOUNDTRACK RAIN ON ME W THE VOICE A WU NIE OGLĄDA DIE 

Raczej nie ogladam tego zbyt namietnie. Czasem spojrze na moment xD

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
4 minutes ago, PanPikus said:

No nie oglądałeś Kot W Butach? Na koniec filmu na napisach leci Americano

Raczej nie ogladam tego zbyt namietnie. Czasem spojrze na moment xD

Lol nie widziałem a dzisiaj leciał kot w butach na paramount 

PanPikus
Just now, Little99 said:

Lol nie widziałem a dzisiaj leciał kot w butach na paramount 

To sobie obejrzyj kiedys ;)

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith

Jak w voicie dochodzą do półfinału to śpiewają swoje piosenki xd napisane chyba w 5 minut takie wysrywy zawsze że nie da się tego słuchać xd czy oni nie mają wstydu

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Jak w voicie dochodzą do półfinału to śpiewają swoje piosenki xd napisane chyba w 5 minut takie wysrywy zawsze że nie da się tego słuchać xd czy oni nie mają wstydu

Wgl to Daria Reczek, która miała 2 miejsce ostatnio chyba, chodziła do mojego lo

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
3 minutes ago, baazyll said:

Wgl to Daria Reczek, która miała 2 miejsce ostatnio chyba, chodziła do mojego lo

Wooo

PanPikus
6 minutes ago, Little99 said:

No zawsze taką szmirę im robią, że szok...

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Wooo

Codziennie chodziła w takiej gównianej skórzanej kurtce i była wkurwiona ciągle, mina srajacego kota na pustyni i wgl. Jak chodziłem z bff do damskiego kibla, to zazwyczaj ona tam już była i narzekała swojej bff: Jezu nie mogę się doczekać aż wrócę do domu i założę swoje miękkie kapcie i takie westchnienie znudzonego dziecka. Ewritajm. Jak leciał finał, to kibicowałem tej drugiej :ladyhaha:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith

Wiecie że chromatica ma mieć 6 mvs xd więc jeszcze 3 przed nami bo tak mówił makijażysta co pracował przy sl że taki mieli plan 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Wiecie że chromatica ma mieć 6 mvs xd więc jeszcze 3 przed nami bo tak mówił makijażysta co pracował przy sl że taki mieli plan 

Mieli to slowo klucz :ladyhaha:

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Messy vers said:

Mówisz o plastic doll i fun tonight?

Jedyną złą, ale taką naprawdę złą jej piosenką jest Flopericano. :kiss:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...