Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Messy vers said: Jezus, Charlotte gainsbourg to moja bae Ja wolę Kirsten. Ma zajebiste cycki. A szarlot zawsze mi sie wydawalo, ze jej śmierdzi z psiochy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, baazyll said: Ale nwm, czy poradzilby sobie w ostatniej scenie z histerią w schronie z patyków. Jak myslisz? Ja mysle ze będzie idealna wersją Charlotte. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Proponuje gejowską wersję antychrysta, ty będziesz gainsbourg, little dafoe If you know what I mean Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Messy vers said: Ja mysle ze będzie idealna wersją Charlotte. Nie mogę się doczekać odgrywania sceny ujeżdżania jakiegoś randoma na polu golfowym w środku swojego wesela Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ja wolę Kirsten. Ma zajebiste cycki. A szarlot zawsze mi sie wydawalo, ze jej śmierdzi z psiochy Bo co, bo grała filthy dirty pusie w nimfomanve? A może jej pusia nie chciala grać w tym filmie? Moze pojsc na protest w takim razie i dołączyć do ruchu #wolnapysia Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Proponuje gejowską wersję antychrysta, ty będziesz gainsbourg, little dafoe If you know what I mean Ale ja nie cierpię Antychrysta xd chyba, ze zrobie wersje, ktora bedzie fajna xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, baazyll said: Ale ja nie cierpię Antychrysta xd chyba, ze zrobie wersje, ktora bedzie fajna xd Ale oni się tam ruchali honey Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Bo co, bo grała filthy dirty pusie w nimfomanve? A może jej pusia nie chciala grać w tym filmie? Moze pojsc na protest w takim razie i dołączyć do ruchu #wolnapysia Ale sceny seksu byly odgrywane przez aktorow ****o xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Messy vers said: Ale oni się tam ruchali honey Tak. I moze szarlot serio sobie wycięła kuciapkę przy lisie i sarence? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, baazyll said: Ale sceny seksu byly odgrywane przez aktorow ****o xd Eventually honey her pusia smells fiołkami Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Messy vers said: Eventually honey her pusia smells fiołkami Ale zgniłymi Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Tak. I moze szarlot serio sobie wycięła kuciapkę przy lisie i sarence? Ty nie byles na castingu, I cię ominie scena seksu zlittle w antychryście. Ciul odcięta kuciapka, liczy sie dobre ruchanko. Tylko efektywnie, bo nie ma dubli, honey Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Jprdl. Wyobrazilem sobie, jak w rimejku Tańcząc w ciemnościach @Little99 zabija @PanPikus, bo ten drugi powiedzial pierwszemu, ze rainbowland to gowno, a potem przy scenie egzekucji little nie chce umierac, bo nie przesluchal jeszcze nowej plyty majli, ale straznicy i reszta mają to w dupie. Ale ja, widząc jego histerię, biegnę do niego z płytą w wersji fizycznej i mowie: Nie placz. Byla chujowa. Wiem, ze mi nie wierzysz, ale serio nie spodobalaby ci sie. Dead petz najlepsze nadal. Papa. I little zrzucają z tym sznurem w dol xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Jprdl. Wyobrazilem sobie, jak w rimejku Tańcząc w ciemnościach @Little99 zabija @PanPikus, bo ten drugi powiedzial pierwszemu, ze rainbowland to gowno, a potem przy scenie egzekucji little nie chce umierac, bo nie przesluchal jeszcze nowej plyty majli, ale straznicy i reszta mają to w dupie. Ale ja, widząc jego histerię, biegnę do niego z płytą w wersji fizycznej i mowie: Nie placz. Byla chujowa. Wiem, ze mi nie wierzysz, ale serio nie spodobalaby ci sie. Dead petz najlepsze nadal. Papa. I little zrzucają z tym sznurem w dol xd One Two Three Six Seven Eight Nine Ten Twelve Thirteen Fourteen Thirty Forty-five Seventysix Ninety one steeeeeeeps till plaaaastic heaaaart on spooootifyyyyyyyyyy Kaput Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Haha Scena pt. "I have heard it all (no plastic heart for ü" Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.