Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 btw stream replay on spotify Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Ostatnio słuchałem replay przez 30 min na rowerze i miałem ochotę przejechać kobietę Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 4 minutes ago, Little99 said: W moim przypadku to zadziała w drugą stronę ale ok Dobra już dobra Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Little99 said: Chodzi mi o to, że ja nie chce słyszeć absolutnie nic o piosenkach miley które jeszcze nie zostały wydane, a tymbardziej czy są dobre czy nie. To może być twoja opinia ale jak mówisz że jest słaba to ja już nie będę mieć do niej takiego świeżego podejścia. chamsko się zachował ale na pewno tego żałuje i jest mu przykro. proszę się pogodzić albo dzisiaj w nocy zaatakuje cię stado wkurwionych żabusi Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Little99 said: Chodzi mi o to, że ja nie chce słyszeć absolutnie nic o piosenkach miley które jeszcze nie zostały wydane, a tymbardziej czy są dobre czy nie. To może być twoja opinia ale jak mówisz że jest słaba to ja już nie będę mieć do niej takiego świeżego podejścia. Co do ostatniego zdania, to ok. Ale to trochę bardziej brzmi tak, jakby nie chodzilo ci o to wszystko, o czym piszesz, tylko o to, ze wkurwia cie to, ze nie spodobala mi sie ta piosenka xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: Co do ostatniego zdania, to ok. Ale to trochę bardziej brzmi tak, jakby nie chodzilo ci o to wszystko, o czym piszesz, tylko o to, ze wkurwia cie to, ze nie spodobala mi sie ta piosenka xd może mu zależy żeby tobie się spodobało Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: chamsko się zachował ale na pewno tego żałuje i jest mu przykro. Było. Ale potem zostalem ofiarą double standardu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Co do ostatniego zdania, to ok. Ale to trochę bardziej brzmi tak, jakby nie chodzilo ci o to wszystko, o czym piszesz, tylko o to, ze wkurwia cie to, ze nie spodobala mi sie ta piosenka xd I- Może i masz rację xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Messy vers said: może mu zależy żeby tobie się spodobało Ale mi się podobają bardzo wszystkie pozostale piosenki. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 dobra idę posłuchać tej piosenki Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, baazyll said: Ale mi się podobają bardzo wszystkie pozostale piosenki. nie zaczynaj XD Ta też ci się podoba Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: Było. Ale potem zostalem ofiarą double standardu Jak little mnie okrzyczy za to ze nie lubie Rainbowland to ci to poprawi humor? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Little99 said: I- Może i masz rację xD I- Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, PanPikus said: Jak little mnie okrzyczy za to ze nie lubie Rainbowland to ci to poprawi humor? OMG TAAAAAAK YAAAAAS OMG YEEES O BOZIU PLIS NAAAŁ Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 OMG TO NAJLEPSZA PIOSENKA NA SWIECIE I- KOCHAM TO MILEY TO MOJA BOGINI Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.