PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 6 minutes ago, baazyll said: A kuchenne owulacje jezzcze są? Chyba tak, ale jakoś już mi się trochę znudziły. Ale jak czasem leci to i tak zerkam :p Teraz to tylko mi Kanapowcy zostali w Soboty Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Chyba tak, ale jakoś już mi się trochę znudziły. Ale jak czasem leci to i tak zerkam :p Teraz to tylko mi Kanapowcy zostali w Soboty Dziwię się że nie oglądasz rolnika Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Chyba tak, ale jakoś już mi się trochę znudziły. Ale jak czasem leci to i tak zerkam :p Teraz to tylko mi Kanapowcy zostali w Soboty Ja nie ogladam, bo wole zgłębiać zjawiska kultury, w których ludziom raczej nie wychodzi w życiu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 to zdjęcie to mood Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Dziwię się że nie oglądasz rolnika Jakoś mnie to wgl nie interesi xD a poza tym MasterZjeb leci mniej wiecej o tej samej porze Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Jakoś mnie to wgl nie interesi xD a poza tym MasterZjeb leci mniej wiecej o tej samej porze Tak się takie akcje odwalają ze głowa mała chopie Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Tak się takie akcje odwalają ze głowa mała chopie Nie przecze, ale to nie moja bajka wgl Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Cześć, nie piszcie do mnie bo idę oglądać 19+ i nie mam czasu. Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Jak to powiedzieć, żeby nie urazić twoich uczuć @Little99 Przesłuchałem Rainbowland i jakoś mnie wgl nie porwało Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: Jak to powiedzieć, żeby nie urazić twoich uczuć @Little99 Przesłuchałem Rainbowland i jakoś mnie wgl nie porwało Rozumiem, mimo wszystko masz prawo do swojego zdania szkoda, ja kocham. Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Little99 said: Rozumiem, mimo wszystko masz prawo do swojego zdania szkoda, ja kocham. No i cudnie Ale za to ten utwór mi się podoba, ostatnio coraz częściej radio to puszcza <3 Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: No i cudnie Ale za to ten utwór mi się podoba, ostatnio coraz częściej radio to puszcza <3 Ooo kocham P!nk. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Rozumiem, mimo wszystko masz prawo do swojego zdania szkoda, ja kocham. Przepraszam, ale co kurwa? Gdybym ja to napisal, to zablokowalbys na tydzien powiadomenia o mouch wiadomosciach Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, baazyll said: Przepraszam, ale co kurwa? Gdybym ja to napisal, to zablokowalbys na tydzien powiadomenia o mouch wiadomosciach Ups *niezręcznie* Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: Przepraszam, ale co kurwa? Gdybym ja to napisal, to zablokowalbys na tydzien powiadomenia o mouch wiadomosciach Kochana chile nie mówiłem poważnie z tym blokowaniem he he Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.