PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 13 minutes ago, baazyll said: Uwaga Breaking News Plastikowe zastawki sercowe > młodsza teraz Się zobaczy jutro :p w sumie z YN znam i tylko Malibu które loffciam i YN i chyba tyle. Ale PH jutro wieczorem będzie słuchane w całości na pewno Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Się zobaczy jutro :p w sumie z YN znam i tylko Malibu które loffciam i YN i chyba tyle. Ale PH jutro wieczorem będzie słuchane w całości na pewno A @Little99 mnie nie cierpi, bo nie podoba mi się zła karma. Ale noo to jedyna do ktorej nie moge sie przekonac. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: A @Little99 mnie nie cierpi, bo nie podoba mi się zła karma. Ale noo to jedyna do ktorej nie moge sie przekonac. Nie psuj mu tego albumu piczko xD daj mu się cieszyć w spokoju Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 11 minutes ago, PanPikus said: Się zobaczy jutro :p w sumie z YN znam i tylko Malibu które loffciam i YN i chyba tyle. Ale PH jutro wieczorem będzie słuchane w całości na pewno Omg kochana posłuchaj rainbowland z YN masterpiece 7 minutes ago, PanPikus said: Nie psuj mu tego albumu piczko xD daj mu się cieszyć w spokoju No też to mu mówiłem, jak tak ktoś jęczy co mu się nie podoba to od razu masz takie podejście do tej piosenki że ktoś już słyszał i mu się nie podobało Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Okej byczys dreams may come true Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 I mean Babylon hokah polubił wątek o tym że Alice mv za 2 tyg błagam powiedzcie ze to nie sen Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, Little99 said: I mean Babylon hokah polubił wątek o tym że Alice mv za 2 tyg błagam powiedzcie ze to nie sen Nooooł. Babylon pls Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, baazyll said: Nooooł. Babylon pls Babylon też! Ale później, na końcu. Teledysk do babylon już jest nakręcony więc izi piczko Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 17 minutes ago, PanPikus said: Nie psuj mu tego albumu piczko xD daj mu się cieszyć w spokoju 9 minutes ago, Little99 said: No też to mu mówiłem, jak tak ktoś jęczy co mu się nie podoba to od razu masz takie podejście do tej piosenki że ktoś już słyszał i mu się nie podobało Noo ok i niby tak, ale pamietam, ze przed odsluchaniem kromatikii byly tu glosy, ze co oni zrobili z free woman, ze teraz to gowno i wgl. A potem przesluchalem i mialem takie: posrało was totalnie? Przeciez to masterpis. Więc z wami moze byc podobnie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Little99 said: Babylon też! Ale później, na końcu. Teledysk do babylon już jest nakręcony więc izi piczko A te plotki o teledysku nie zostaly ostatnio zdementowane? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, baazyll said: A te plotki o teledysku nie zostaly ostatnio zdementowane? Niet Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Bede miec beke, jak wam tez nie podejdzie zła karma dla kota Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Królowe Życia się skończyły w tamtym tygodniu. Nie mam co teraz oglądać w Czwartek Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, PanPikus said: Królowe Życia się skończyły w tamtym tygodniu. Nie mam co teraz oglądać w Czwartek A kuchenne owulacje jezzcze są? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, PanPikus said: Królowe Życia się skończyły w tamtym tygodniu. Nie mam co teraz oglądać w Czwartek Kuchenne rewolucje! Już masz Też oglądałem królowe i edzia to zycie Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.