Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Madana luks soł gud hir Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 38 minutes ago, Little99 said: Skoro to napisales to powiem to - jak Michael chodził w krótkich spodenkach to byłem jak same! ale za to franklin to dla mnie taki pierdzioch z top model Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 9 minutes ago, baazyll said: Madana luks soł gud hir co zrobiłeś z profilowym!!!!!!!!!!!!!!! Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 This! I wydaje mi się, że może się na coś załapie. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: co zrobiłeś z profilowym!!!!!!!!!!!!!!! Zmienilem Ale pewnie tymczasowo A co? Tylko wy mozecie eksperymentowac z profilowymi? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, baazyll said: Zmienilem Ale pewnie tymczasowo A co? Tylko wy mozecie eksperymentowac z profilowymi? TWE IMIĘ TO EDYTA WOJO WNICZKA Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, Messy vers said: TWE IMIĘ TO EDYTA WOJO WNICZKA Przeciez Gosia jest wojowniczką. Nie pamiętasz? Nigdy się nie poddam, swego czerniaka znam. Wiesz Gosia taka jak ja, czerniaka duszę ma Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Ej ariana grando dostala tylko 1 grammy z 12 nominacji, druga katy perryxd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 6 minutes ago, Messy vers said: Ej ariana grando dostala tylko 1 grammy z 12 nominacji, druga katy perryxd No ale z drugiej strony katy nie dostala ani jednego grammy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 https://www.grammy.com/search/Madonna XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 14 minutes ago, Messy vers said: https://www.grammy.com/search/Madonna XD Oo nie. Nawet nie wiedzialem, ze az tak zle xd a jestem fanem od 6 lat Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Mam już dość czerniaka Mam już dość czerniaka Mam już dość tego okrutnego czerniaka Czasem każdy czerniak przynosi lęk Przez niego wszystko traci sens Nawet nie zna mnie, a oczernić mnie chce Jak to jest Nie rozumie, że to sprawia ból A to przecież tylko kilka czerniaków Nie obchodzi go, to że rani mnie Jak to jest Pozwól mi być bez czerniaka Mam dość, nie oczerniaj mnie Pozwól srać, pozwól mi rzygać Nie chcę już słuchać tego czerniaka! Nie...! Hejcić łatwo, trudniej czerniaka znieść Gorzkie czekolady dają jednak sens Dzięki nim już wiem, czerniak nie pokona mnie Tak już wiem Teraz kiedy czerniaka w sobie mam Teraz kiedy wyrywam go saam Już wyrzucam czerniaka i oddalam się Wierzę że Nadszedł czas, by mówić nie czerniakom! Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Tak lekki jak punia wanesy Tak ciepły, jak świeże szczochy Umiały być tylko Twe bóle pulsujące heije Tuliły mnie w ramionach snu Chroniły przed każdym brakiem tchu Myślałam, że tak już pozostanie heije Odnalazłam czerniaka w pipie Lecz nie potrafię go usunąć Boo był obecny w każdej chwili, która mnie otacza Wciąż pamiętam tamte bóle Które tak budziły mnie w nocy Alee i taak nie usunę nigdy tego czerniakaa Już ponad rok, jak nie ma cię Niewdzięczny chirurg usunął mi cię Tak trudno jest zacząć nowy dzień heije Zatrzymam cię w puni mej Chcę poczuć, jak tarmoszę cię Chcę wierzyć, że nikt nie wyciął cię heije Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 XD to foto źle się zestarzało Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 @Messy vers ale chamsko olałeś moje dzieło sztuki a mialem wysylac, jak to spiewam i się kompromituję Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.