Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes

Oo, jest pełna wersja :cryga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
1 minute ago, Messy vers said:

Zeby nas wqurwic

Co nie XD wg jutro nominacje do grammy więc jak ta picza nie przypomni sobie o chromatice to nw 

PanPikus
12 minutes ago, Little99 said:

Co nie XD wg jutro nominacje do grammy więc jak ta picza nie przypomni sobie o chromatice to nw 

Tak będzie pamiętać jak i o tym, że w tym roku zgarnęła 2 statuetki plsss :billie:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
4 minutes ago, PanPikus said:

Tak będzie pamiętać jak i o tym, że w tym roku zgarnęła 2 statuetki plsss :billie:

To jest najgorsze 

PanPikus
12 minutes ago, Little99 said:

To jest najgorsze 

Idzie sie przyzwyczaic xD

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
1 minute ago, PanPikus said:

Idzie sie przyzwyczaic xD

Nioo niestety. Mówcie co chcecie ale jeśli po tej całej śmiesznej erze ja będę podekscytowany na następny album to będzie cud 

PanPikus
18 minutes ago, Little99 said:

Nioo niestety. Mówcie co chcecie ale jeśli po tej całej śmiesznej erze ja będę podekscytowany na następny album to będzie cud 

Jeżeli jesteś prawdziwym hardkorowym fanem, to jak najbardziej będziesz :D
Zresztą i tak to będzie dopiero za jakieś 3-4 lata, więc będzie się czas za nią stęsknić :huntyga:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...