PanPikus 9,879 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Nie wiem czy widziałeś @Little99 ale ten performance to mood Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Nie wiem czy widziałeś @Little99 ale ten performance to mood Widziałem, przepiękny I rzeczywiście, mood Link to post Share on other sites More sharing options...
Holland Girl 7 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 G.U.Ys! check it out! https://teespring.com/it/stores/gaga-9 "I'm shadier than a palm tree" Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Omg morawiecka sie wylaszczyla Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Jezu jaka kripioza Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 WTF czy ja śnię? Ogladam sobie nowy teledysk milki cytryny i duy topoli, a tam nagle na koncu scena z Female Trouble. Myslalem, ze sie poszczam. To jeden z filmów mojego życia aaaaaaaa Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 5 hours ago, baazyll said: WTF czy ja śnię? Ogladam sobie nowy teledysk milki cytryny i duy topoli, a tam nagle na koncu scena z Female Trouble. Myslalem, ze sie poszczam. To jeden z filmów mojego życia aaaaaaaa Omg muszę nadrobić. Wg fuuuck kocham tą piosenkę i teledysk Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 2 hours ago, Little99 said: Omg muszę nadrobić. Koniecznie. To jest taki essential gay film. 2 hours ago, Little99 said: Wg fuuuck kocham tą piosenkę i teledysk Ja nie ale doceniam, ze zainspirowaly sie teledyskiem tatu do nas ne dogonyat Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Mi się Prisoner bardzo podoba jako piosenka... gdyby z teledysku wywalić sceny z szczerzącą się Miley w tym soku/wiśniach/krwi czy coś takiego ,to był by też spoko. A tak to troche cringe Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 5 minutes ago, Kapi09 said: Mi się Prisoner bardzo podoba jako piosenka... gdyby z teledysku wywalić sceny z szczerzącą się Miley w tym soku/wiśniach/krwi czy coś takiego ,to był by też spoko. A tak to troche cringe Ale milena nie bylaby sobą, gdyby nie wpieprzyła wystawionego języka do 99% scen... A piosenka nie do zapamietania imo. Rain on Me is safe Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 36 minutes ago, baazyll said: Koniecznie. To jest taki essential gay film. Ja nie ale doceniam, ze zainspirowaly sie teledyskiem tatu do nas ne dogonyat Też pomyślałem o tatu xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 32 minutes ago, Kapi09 said: Mi się Prisoner bardzo podoba jako piosenka... gdyby z teledysku wywalić sceny z szczerzącą się Miley w tym soku/wiśniach/krwi czy coś takiego ,to był by też spoko. A tak to troche cringe Nieprawda Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Kiedy bieber zaczął wyglądać jak menel? Nie cierpię go jak nikogo innego przysięgam Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 54 minutes ago, Little99 said: Kiedy bieber zaczął wyglądać jak menel? Nie cierpię go jak nikogo innego przysięgam Tzn ja w sumie nwm, jakie on we mnie emocje wywoluje. Jest mi raczej obojętny. I tez raczej nigdy mi sie nie podobal. Choć jego peak wyglądowy przypadał moim zdaniem na początek 2015, czyli czas, gdy wydał teledysk do What Do You Mean... wtedy wygladal chyba "najczyściej" Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Chcę to znaleźć w tym roku pod choinką Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.