Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes

WTF. Przełączam na Straszny film, a tam Cindy ma taką samą siatkę na puni, jak wtedy ja na gangbangu w agencji :messga:

received-676049219774093.jpg

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Gdzie to leci szybko 

Tv4

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Jakiś Jakub wciąż obserwuje ten thread :messga:

I reaguje na randomowe (zazwyczaj moje) komentarze

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ej laska jeszcze 12 reactions i 3000 będę mieć dopiero co miałem 2000

Noo ja jeszcze 500 :bradley: z tym, ze ty czesciej sie udzielasz w innych threadach

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Noo ja jeszcze 500 :bradley: z tym, ze ty czesciej sie udzielasz w innych threadach

Noo ja chce być taki memorable ale coś nie idzie 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Noo ja chce być taki memorable ale coś nie idzie 

To zrob cos chorego, jak ten, ktory wyludzil pieniadze od ludzi z ggd albo ten, ktory mial aferę ze zdjeciami xd

Shawniqua Mendes

Zaraz greg wyjebie sindi :laughga:

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

To zrob cos chorego, jak ten, ktory wyludzil pieniadze od ludzi z ggd albo ten, ktory mial aferę ze zdjeciami xd

Cooo xD Ej wg dobry pomysł 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Cooo xD Ej wg dobry pomysł 

Ale cię zbanują xd

Karen Smith

Ja slyszalem jeszcze w lipcu czy czerwcu o chłopaku który był w związku ze swoim rodosnhm bratem i się tym chwalił xd pojebane

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...