PanPikus 9,879 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 15 minutes ago, Little99 said: Przypomniała mi się pojebana historia. W 1 klasie szkoły średniej byłem z osobami z klasy na piwie, myślałem że będę mieć przyjaciół no i wypiłem dużo i chciało mi się siku a mieszkałem daleko. I udlso mi się wrócić ale od przystanku do bloku w którym wówczas mieszkałem był kawałek drogi. To było południe. Ja najebany 15 latek posikałem się w spodnie w połowie drogi. Piekło. What in Jackson Main is going on in here A piekło ze w sensie hell czy że szczypało? xD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 1 minute ago, PanPikus said: What in Jackson Main is going on in here A piekło ze w sensie hell czy że szczypało? xD XDD hell Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Dostałem 2 nowe WP hehehe bo flamebait nw co to znaczy Tez mialem flamebait xddd za to, ze zrobilem thread o tym, ze jest juz oficjalny plakat krzyku 5, a mi chodzilo o przerobke z gagą i innymi pop queens (nie moge go teraz znalezc, a byl taki cudowny ) Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Rzeczywiście ustawione bo Gaga by wygrała wszystko gdyby była. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Ej tez macie tak czasem, ze nagle czujecie zapach czegoś randomowego? Bo ja teraz czuję draże pomaranczowe, a nie jadlem ich jakies 2 lata. A przedwczoraj czulem zapach panna cotty w proszku, ktora byla dostepna w 2007 roku Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Just now, baazyll said: Ej tez macie tak czasem, ze nagle czujecie zapach czegoś randomowego? Bo ja teraz czuję draże pomaranczowe, a nie jadlem ich jakies 2 lata. A przedwczoraj czulem zapach panna cotty w proszku, ktora byla dostepna w 2007 roku Tak! Mam taki jeden zapach który czułem jako dziecko w wieku przedszkolnym. I czasem do mnie wraca tak po prostu Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 1 minute ago, Little99 said: Tak! Mam taki jeden zapach który czułem jako dziecko w wieku przedszkolnym. I czasem do mnie wraca tak po prostu Oo jezu to zapachy z tak dalekiego okresu chyba do mn nie wracaja. Chociaz ostatnio poczulem zapach czegos, co strasznie kojarzy mi sie z 2007-8 rokiem, ale nie bylem w stanie rozgryzc, co to moglo byc i bylem frustrated Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 A ja rzucałem z mostu butelkami pełne wódki lubelskiej a w gimnazjum na pierwszym najebanku poszedłem z psiapsiółami na solarium, dla mnie niestety brakło łóżek, ale jedna z nich wyjebała się jak z niego schodziła, a druga na schodach przy wejściu. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: a w gimnazjum na pierwszym najebanku poszedłem z psiapsiółami na solarium, dla mnie niestety brakło łóżek, ale jedna z nich wyjebała się jak z niego schodziła, a druga na schodach przy wejściu. Hm dobrze, ze nie skonczyly jak laski z Oszukac przeznaczenie 3 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 1 minute ago, baazyll said: Hm dobrze, ze nie skonczyly jak laski z Oszukac przeznaczenie 3 Może skończyły Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 @Messy versskończyły? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 1 minute ago, Little99 said: @Messy versskończyły? 2 minutes ago, Little99 said: Może skończyły no jak wyszła z łóżka, a druga wyjebała się na schodach przy wyjściu to chyba nie Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Idę spać bo mam kolokwium Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Just now, Little99 said: Idę spać bo mam kolokwium Po co kolokwium? Przeciez i tak wszyscy umrzemy. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Just now, baazyll said: Po co kolokwium? Przeciez i tak wszyscy umrzemy. Wiem ale jakoś nie umarło mi się jeszcze Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.