Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 minute ago, Little99 said: Umeicie jakieś uklady taneczne do Gagi? Ja umiem cały do bad romance i to był 1 jakiego się nauczyłem, i umiem cały do rain on me I nauczenie się jego zajęło mi jakoś od maja do sierpnia Ja umiem do szczaj na mnie. Nauczylam sie w 2 dni. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 59 minutes ago, baazyll said: Yaas Bol ból ból ból głowy? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Bol ból ból ból głowy? Macicy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Ej wlasnie. A @Little99 skasowal oznaczenie admina w tym threadzie? Nie da się hihi Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Macicy Nie, w tym filmie ta lektorka tak mówi Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Just now, Messy vers said: Nie, w tym filmie ta lektorka tak mówi Omg a no xdddd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nie da się hihi Da sie 😠 jak nas zbanuja to dostaniesz grzech ciężki i będziesz musiał się wyspowiadać w Wielki piątek Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 *W pierwszy piątek nie odróżniam xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Ejj noo niee ... moja bff umowila sie z jakims seksiakiem 10 na 10 z tindera, a ona jest 7 na 10. Why to heterusy muszą być mniej wybredni, a nie kobiety, a przede wszystkim geje Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Hej, idę oglądać 19+ i nie rozmawiajcie ze mną i nie piszcie bo nie mam czasu Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 10 minutes ago, Messy vers said: Da sie 😠 jak nas zbanuja to dostaniesz grzech ciężki i będziesz musiał się wyspowiadać w Wielki piątek Yaaaasss punish me daddy pleeeaaasee Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 8 minutes ago, baazyll said: Ejj noo niee ... moja bff umowila sie z jakims seksiakiem 9 na 10 z tindera, a ona jest 6 na 10. Why to heterusy muszą być mniej wybredni, a nie kobiety, a przede wszystkim geje Ja miałem często okazję iść z takimi 9 wręcz 10/10 ale zawsze się bałem bo jestem zbyt nieśmiały i się bałem ze nie będę wystarczająco fajny Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Ja miałem często okazję iść z takimi 9 wręcz 10/10 ale zawsze się bałem bo jestem zbyt nieśmiały i się bałem ze nie będę wystarczająco fajny Ryli? Shook. Myslalem, ze gej 10 na 10 chce sie umawiac tez tylko z samymi dziesiątkami. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Ej tez bym zmienil swoje prof, ale za bardzo sie do niego przyzwyczailem i to chyba zdjecie na ktorym wyszlam najladniej Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 6 minutes ago, baazyll said: Ryli? Shook. Myslalem, ze gej 10 na 10 chce sie umawiac tez tylko z samymi dziesiątkami. To zabolało 5 minutes ago, baazyll said: Ej tez bym zmienil swoje prof, ale za bardzo sie do niego przyzwyczailem i to chyba zdjecie na ktorym wyszlam najladniej Zmień xd wg trzasio na tvn24 rozmowa z nim Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.