Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Loool też siedziałem na umywalce xd ale z nikim w kiblu nie spędzałem czasu specjalnie za to paliłem z jedną dziewczyna i obgadywaliśmy jedną nauczycielkę pizde która nas już nie uczyła a ona stala obok xD to było złoto Tez sie zaczela kruszyc? Xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Ej tez was irytuje piosenka kremówka by the jezioro? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, baazyll said: Tez sie zaczela kruszyc? Xd Nie. Kruszylo się moje serce że mój wuefista mnie na niej nie brał. Bozeee kolejny thread o Gaga owes us anything xD przysięgam jeśli zobaczę jeszcze jeden taki to się stąd usunę Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, baazyll said: Ej tez was irytuje piosenka kremówka by the jezioro? Coooo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, Little99 said: Coooo No bo w twoim ryju na polsacie teraz to spiewal ktos Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nie. Kruszylo się moje serce że mój wuefista mnie na niej nie brał. Bozeee kolejny thread o Gaga owes us anything xD przysięgam jeśli zobaczę jeszcze jeden taki to się stąd usunę To w sredniej tez miales kjut wfiste? Niee plis nooł. Ja dzis z zapartym tchem sledzilem rozwoj threadu o kolbim odonisie. On jest serio fascynujacy, bo nikt nie wie, kto to, a spiewa w jednym z najwiekszych hitow gagi xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, baazyll said: To w sredniej tez miales kjut wfiste? Niee plis nooł. Ja dzis z zapartym tchem sledzilem rozwoj threadu o kolbim odonisie. On jest serio fascynujacy, bo nikt nie wie, kto to, a spiewa w jednym z najwiekszych hitow gagi xdd No ten daddy był w technikum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: No ten daddy był w technikum. Ten od nietrzymania stolca? Pisales, ze to bylo w gimbie chyba Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Jprdl nie mogę z tych waszych przygód Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 30 minutes ago, baazyll said: Ja bym dal dupy mojemu brzydkiemu wfiście z gimby Like this Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Ten od nietrzymania stolca? Pisales, ze to bylo w gimbie chyba Aaa tak, ten od kupy w gimbie ale Daddy od technikum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, Little99 said: Aaa tak, ten od kupy w gimbie ale Daddy od technikum. No to oboje sa daddies Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Magda to akurat się zna na zdrowym żywieniu jak ja na randkowaniu Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Kocham to zdjecie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, baazyll said: Kocham to zdjecie Skąd to wziąłeś Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.