Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: Zrobiłem sb taką maseczkę ostatnio i opaskę na szyję z kolcami i tak będę wyglądać w Halloween gdzie widzieć będzie mnie tylko bff Zrob mi taka Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: Keczup i ser to najlepsza rzecz na świecie Noo niby tak, ale zapiekany ser i keczup Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Zrob mi taka No mógłbym Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Tylko jak juz przesylasz do Kraśnika, to nie rob rozowej maseczki i bez zadnych elementow eldżibiti. Bo oni to sprawdzają na poczcie i potem zamkną mnie i cb Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Tylko jak juz przesylasz do Kraśnika, to nie rob rozowej maseczki i bez zadnych elementow eldżibiti. Bo oni to sprawdzają na poczcie i potem zamkną mnie i cb Ja jestem chroniony bo mam kartę geja i jestem z Łodzi xD i nw na ile kolce i łańcuszki są lgbt Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 21 minutes ago, Little99 said: Łooooo pieprsysz ze madziuchna będzie ale super Będzie będzie 8 będzie rzucać żarciem Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Będzie będzie 8 będzie rzucać żarciem Ile bym dał żeby we mnie rzuciła jedzeniem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Ile bym dał żeby we mnie rzuciła jedzeniem Ja bym dal dupy mojemu brzydkiemu wfiście z gimby Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, baazyll said: Ja bym dal dupy mojemu brzydkiemu wfiście z gimby Aż mi się coś przypomniało xD obrzydliwe to będzie. Bo ja miałem seksiaka od wf w gimbei, taki trochę Turek. No i wyglądał super zawsze mi się mokro robilo jak patrzyłem. I ogólnie zawsze unikałem wf ale to znacie bo też jesteście gejami. No i raz musialem grać w siatkówkę i byłem z nim w drużynie i stałem za nim a on tak jakby przed odbiciem piłki kucał lekko w dużym rozkroku i chcialem odbić piłkę która leciała na mnie a on mnie uprzedził i odbił przede mną i kucnął właśnie i ja też w tym samym czasie co on tylko troskę za ale moja buzia znalazła się na wysokości jego tyłka i poczułem kupę. Już mi się nie podobał więcej. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: Aż mi się coś przypomniało xD obrzydliwe to będzie. Bo ja miałem seksiaka od wf w gimbei, taki trochę Turek. No i wyglądał super zawsze mi się mokro robilo jak patrzyłem. I ogólnie zawsze unikałem wf ale to znacie bo też jesteście gejami. No i raz musialem grać w siatkówkę i byłem z nim w drużynie i stałem za nim a on tak jakby przed odbiciem piłki kucał lekko w dużym rozkroku i chcialem odbić piłkę która leciała na mnie a on mnie uprzedził i odbił przede mną i kucnął właśnie i ja też w tym samym czasie co on tylko troskę za ale moja buzia znalazła się na wysokości jego tyłka i poczułem kupę. Już mi się nie podobał więcej. O ku*wa xddddd tego sie nie spodziewalem. Myslalem, ze po twoim kucnieciu , on tez kucnie i twoja twarz znajdzie sie w jego pupie, ale ze bedzie ladnie pachniec xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Aż mi się coś przypomniało xD obrzydliwe to będzie. Bo ja miałem seksiaka od wf w gimbei, taki trochę Turek. No i wyglądał super zawsze mi się mokro robilo jak patrzyłem. I ogólnie zawsze unikałem wf ale to znacie bo też jesteście gejami. No i raz musialem grać w siatkówkę i byłem z nim w drużynie i stałem za nim a on tak jakby przed odbiciem piłki kucał lekko w dużym rozkroku i chcialem odbić piłkę która leciała na mnie a on mnie uprzedził i odbił przede mną i kucnął właśnie i ja też w tym samym czasie co on tylko troskę za ale moja buzia znalazła się na wysokości jego tyłka i poczułem kupę. Już mi się nie podobał więcej. Ale jak kupę 😅 Ja zawsze mialem starych brzydali Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, Messy vers said: Ale jak kupę 😅 Ja zawsze mialem starych brzydali No jakby się spierdział albo nie wytarł xD nie wiem W technikum miałem takiego daddy i mojej psiapsi też się podobał i mieliśmy go najebać na studniówce i uwieść ale nie wyszło a byliśmy tacy piękni gdyby on tylko wiedział Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Ale jak kupę 😅 Ja zawsze mialem starych brzydali Noo ja mialem w lo takiego, ktory wygladal jak Rodney Steele ale mial zylaki i byl prawicowcem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Jezuu a studniowka to kopalnia anegdot xd Jak spedzilismy z 5 osobami prawie całą studniowke w kiblu (nie bylo nas prawie wgl na nagraniach xdd) i jak usiadla mi moja bff na kolanach na umywalce i nagle umywalka zaczela sie kruszyc xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, baazyll said: Jezuu a studniowka to kopalnia anegdot xd Jak spedzilismy z 5 osobami prawie całą studniowke w kiblu (nie bylo nas prawie wgl na nagraniach xdd) i jak usiadla mi moja bff na kolanach na umywalce i nagle umywalka zaczela sie kruszyc xdd Loool też siedziałem na umywalce xd ale z nikim w kiblu nie spędzałem czasu specjalnie za to paliłem z jedną dziewczyna i obgadywaliśmy jedną nauczycielkę pizde która nas już nie uczyła a ona stala obok xD to było złoto Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.