Guest Messy vers Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 wydaje mi sie jakby to było wczoraj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 5 minutes ago, Messy vers said: wydaje mi sie jakby to było wczoraj Pamietam, jak to obejrzalem po szkole w 3 gimnazjum, jedząc bułkę czosnkową z biedry Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 39 minutes ago, Little99 said: Ja też. Bo mam piegi na mordzie, i w połączeniu z rudymi włosami to byłaby katastrofa. To nie jest mit tylko naukowy fakt xd zawsze zdarzają się wyjątki. Po prostu poziom testosteronu wpływa na porost brody i łysienie. Wyjątek potwierdzjacy regułę, huh? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Pamietam, jak to obejrzalem po szkole w 3 gimnazjum, jedząc bułkę czosnkową z biedry a ja w 2 lo. I pamiętam jak ARTPOP wyciekł z wcześniejszej premiery w japonii Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 4 minutes ago, baazyll said: jedząc bułkę czosnkową z biedry już widzę taką gimbuskę edytę siedzącą przed takim starym laptopem wpatrzonym w ekran Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Just now, Messy vers said: a ja w 2 lo. I pamiętam jak ARTPOP wyciekł z wcześniejszej premiery w japonii No ja zostalem fanem gagi w nocy z 8 na 9 listopada 2013, ale jeszcze wtedy nie zajmowalem sie leakami itp. W sumie malo wiem o takich momentach ikonicznych dla fanów sprzed ARTPOPu. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 1 minute ago, Messy vers said: już widzę taką gimbuskę edytę siedzącą przed takim starym laptopem wpatrzonym w ekran To byl stacjonarny xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Niech te wybory w USA się już odbędą i niech się ten obłęd skończy żeby Gaga zaczęła znowu promować chromatice. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 1 minute ago, Little99 said: Niech te wybory w USA się już odbędą i niech się ten obłęd skończy żeby Gaga zaczęła znowu promować chromatice. No niby tak, ale pewnie gdyby nie elekcja, to nie zobaczylibysmy tego luku. A wyglada tu hat es hel Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Czemu wszyscy śpią?:( Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 28 minutes ago, Messy vers said: Czemu wszyscy śpią?:( Ja nie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 O nie, dostałem kolejne warning point że piszę po pl w innym wątku. W tym o Adele i kindze rusin. Why Link to post Share on other sites More sharing options...
GANGIE 5,357 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Wow, ten wątek jest tak popularny, że wkrótce go zamkną pewnie xD . Zawsze jak sprawdzam ggd to ten temat jest w Trending https://discord.gg/HbjDKce3 FEEL FREE TO JOIN HAUS OF DELULU ON DISCORD! Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 2 hours ago, Little99 said: O nie, dostałem kolejne warning point że piszę po pl w innym wątku. W tym o Adele i kindze rusin. Why TO SAMO Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Ej umre, jak zamkna ten thread Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.