Karen Smith 10,026 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ja jestem typem introwertyczno-ekstrawertycznym. Tzn przez 2 dni mogę chcieć tylko czytac pod kocykiem ksiazki i totalnie sie izolowac, a przez kolejne 2 chciec twerkować do szajse w klubie. Choc z kazdym rokiem coraz bardziej skreca mnie w strone tylko introwertyzmu W sumie mam podobnie, ale jednak w domku najlepiej z kotkiem. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ja wolę ogladac jak trisza pejtas je donaty albo jezdzi z kosmitą po kalifornii xd nie wiem czemu, ale lubię ją XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Just now, Little99 said: W sumie mam podobnie, ale jednak w domku najlepiej z kotkiem. Taak. Ale mimo wszystko ja jestem bardziej psiarą Korwin Piotrowska lubi to Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 ej co zrobić jak krasz napisał mi że jest grubasem (nie jest) i zaczął pisać o eutanazji żeby mnie wkurwić, ja mu na to nie odpisałem, i teraz minęła doba i nikt się nie odezwał pierwszy jak dotychczas Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Jezuu chcialem tu przeslac coś z triszą, ale ig prywatne :(( Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 1 minute ago, Messy vers said: ej co zrobić jak krasz napisał mi że jest grubasem (nie jest) i zaczął pisać o eutanazji żeby mnie wkurwić, ja mu na to nie odpisałem, i teraz minęła doba i nikt się nie odezwał pierwszy jak dotychczas A co mu odpisales? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 1 minute ago, Messy vers said: ej co zrobić jak krasz napisał mi że jest grubasem (nie jest) i zaczął pisać o eutanazji żeby mnie wkurwić, ja mu na to nie odpisałem, i teraz minęła doba i nikt się nie odezwał pierwszy jak dotychczas Mozesz napisać hej. Ale jakby ktos tak gadał o eutanazji i że jest grubasem jak nie jest to bym z nim nie gadał xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 obawiam się, że tak mnie widzi moja mama jak włączam Gagę w domu i tańczę do tego Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 2 minutes ago, baazyll said: A co mu odpisales? Rozmawialiśmy, on póżniej wyjechał z eutanazją. Ja cisza. On cisza. Brak reakcji do teraz. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Mozesz napisać hej. Ale jakby ktos tak gadał o eutanazji i że jest grubasem jak nie jest to bym z nim nie gadał xd Niech ON napisze pierwszy XD Edit: podkreślone, bo na początku napisałem ona Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: obawiam się, że tak mnie widzi moja mama jak włączam Gagę w domu i tańczę do tego To jest genialne xD Just now, Messy vers said: Niech ON napisze pierwszy XD XD Ja w sumie nw czy mam zagłębiać się w relacje z takim starszym chłopakiem, jest przystojny i słodki i wg ale mieszka daleko xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Niech ona napisze pierwszy XD Jezuu tak jak moja bff. Codziennie od 2 miesiecy piszemy do pozna w nocy o jej chorej "relacji". I codziennie jest: jaa chce z nim pogadać. Ale pierwsza nie napisze xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Just now, Little99 said: To jest genialne xD XD Ja w sumie nw czy mam zagłębiać się w relacje z takim starszym chłopakiem, jest przystojny i słodki i wg ale mieszka daleko xd pisz. ale jak mieszka w obrębie +- 2 h, inaczej to nie ma sensu Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Just now, Messy vers said: pisz. ale jak mieszka w obrębie +- 2 h, inaczej to nie ma sensu Berlin Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 1 minute ago, Little99 said: Berlin blokuj XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.