Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 10 minutes ago, Little99 said: Nie wiem co to bo nie słucham jej ale pewnie masz rację Przydalaby sie w tym momencie reakcja pomiędzy sad i thx Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Czuje się atakowany i bombardowany przez rodzynki Messy czy PM to za mało? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Wgl kto wpadł na suszenie winogron.... rodzynki są paskudne... a człowiek który wymyślił sernik z rodzynkami powinien być w piekle obok Hitlera Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 15 minutes ago, Kapi09 said: Wgl kto wpadł na suszenie winogron.... rodzynki są paskudne... a człowiek który wymyślił sernik z rodzynkami powinien być w piekle obok Hitlera End dats on piriod luv Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 1 hour ago, Kapi09 said: Wgl kto wpadł na suszenie winogron.... rodzynki są paskudne... a człowiek który wymyślił sernik z rodzynkami powinien być w piekle obok Hitlera Ja wolę z rodzynkami, bo potem mam je w szajse i mogę tu zrobić rodzynkowy apdejt Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Czy myślicie że Alejandro Fernando i Roberto byli kiedyś w trójkącie? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Just now, Messy vers said: Czy myślicie że Alejandro Fernando i Roberto byli kiedyś w trójkącie? Tak! Kiedy nasz? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Czy myślicie że Alejandro Fernando i Roberto byli kiedyś w trójkącie? Kto? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Just now, Little99 said: Tak! Kiedy nasz? Ja nie chcę się całować, nie chcę się dotykać chcę tylko mojego papieroska Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 1 minute ago, Little99 said: Tak! Kiedy nasz? Jak się odpasztecę tak z 15 kg zapuscilam sie jak byl lokdałn Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 O jezuu sari. Teraz zczailam xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Just now, baazyll said: Jak się odpasztecę tak z 15 kg zapuscilam sie jak byl lokdałn A ja w lockdown schudłam że wyglądałam jak modelka ale teraz jesienią się dopieprzyłam Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Just now, Little99 said: A ja w lockdown schudłam że wyglądałam jak modelka ale teraz jesienią się dopieprzyłam How? Jak byl lokdałn, to tylko wpieprzalam czipsy i ogladam filmy xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Just now, baazyll said: How? Jak byl lokdałn, to tylko wpieprzalam czipsy i ogladam filmy xd A ja wtedy zainspirowana dietą Adele jadłam malutkie porcje i cały czas na głodzie, jakieś 1000kcal dziennie. Ale efekt jojo was like Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.