Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

PanPikus
Just now, baazyll said:

Tylko dzwiek mi dziala :messga: tak mialo byc?

Nie, to filmik jest. Mi się normalnie odtwarza.

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
1 minute ago, PanPikus said:

Nie, to filmik jest. Mi się normalnie odtwarza.

Też mam tylko dźwięk 

Shawniqua Mendes

A wasze krasze znacie z ril lajf? Czy z grajndra np? Bo ja znam tylko brzydkich gejów, dlatego wszystkimi moimi kraszami są heterycy. I dlatego nie mogę do nich napisać :messga: 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

A wasze krasze znacie z ril lajf? Czy z grajndra np? Bo ja znam tylko brzydkich gejów, dlatego wszystkimi moimi kraszami są heterycy. I dlatego nie mogę do nich napisać :messga: 

Mój z tindera, nie polak ale jest cuuuute i się nawet spotkamy niedługo :vegas: 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Mój z tindera, nie polak ale jest cuuuute i się nawet spotkamy niedługo :vegas: 

Jezu tez bym sie spotkal, ale bede musial isc z bff, jakby sie okazalo, ze to jakis gwalciciel. Ona zachowa sie jak prawdziwy mezczyzna i go zajebie, a ja uciekne z placzem jak prawdziwa kobieta :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

1 minute ago, Little99 said:

Ale nie raz miałem crushow wśród heretyków więc znam ten ból 

Boze dobrze, ze nie znam zadnych heretyków :messga:

Shawniqua Mendes

Tzn ja mam bff-a, ktory rok temu wyznal mi, ze jest bi, ale jednak troche bardziej leci na laski (but thats questionable hihi) i byłem bardzo rozczarowany, gdy odrzucil moją propozycję orgii w łazience w miejskim centrum kultury, w ktorym pracuje jego matka :messga:

Guest Messy vers
4 minutes ago, baazyll said:

Ja ostatnio w gimnazjum. :cryga: pierwszy i ostatni raz

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

Kto tanczy z dildo w kuciapce?:oprah:

Ja wczoraj przed lustrem do free woman :kiss:

Karen Smith
7 minutes ago, baazyll said:

Jezu tez bym sie spotkal, ale bede musial isc z bff, jakby sie okazalo, ze to jakis gwalciciel. Ona zachowa sie jak prawdziwy mezczyzna i go zajebie, a ja uciekne z placzem jak prawdziwa kobieta :bradley:

Omg moja bff zrobiłaby tak samo 

6 minutes ago, baazyll said:

O **** nie widziałem xD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...