Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Little99 said:

Pierdolisz XD

NIE. Jak juz skonczyl sie material i wrocili do niej do studia, to widac bylo juz ze sobie mysli: Kurwa, ok, to ide sie pakować :ladyhaha:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
3 minutes ago, baazyll said:

NIE. Jak juz skonczyl sie material i wrocili do niej do studia, to widac bylo juz ze sobie mysli: Kurwa, ok, to ide sie pakować :ladyhaha:

Ale bym chciał to zobaczyć :messga: a teraz oglądasz coś ciekawego? Leci sexy kuchnia geslerowje na food network xd 

Shawniqua Mendes

Na tym telewizorze, na ktorym ogladam teraz, nie ma dostępu do niepodstawowych kanalow :messga: moze obejrze silver linings playbook. Bedzie w tvp kultura

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Na tym telewizorze, na ktorym ogladam teraz, nie ma dostępu do niepodstawowych kanalow :messga: moze obejrze silver linings playbook. Bedzie w tvp kultura

A czo to

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

A czo to

Ten z bradziem i dżenifer, ktora spadla ze schodów na oskarkach :billie:

Silver_Linings_Playbook_Poster.jpg

Shawniqua Mendes

Jprdl xd

Shawniqua Mendes

Ej podoba Wam się czarli put? Jest kjut wg mnie, ale od momentu, gdy pokazal żółte stopy na insta, to trochę spadl u mnie jesli chodzi o atrakcyjnosc :billie:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ej podoba Wam się czarli put? Jest kjut wg mnie, ale od momentu, gdy pokazal żółte stopy na insta, to trochę spadl u mnie jesli chodzi o atrakcyjnosc :billie:

Podoba. Nie widziałem jego stóp I chyba nie chce 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Podoba. Nie widziałem jego stóp I chyba nie chce 

Ktos kiedys wrzucil na gagadaily. 

Wgl to czarli>szon

Karen Smith
1 minute ago, Messy vers said:

@BabylonHooker i'm sorry i dunno why I tagged you there and moreover i can't delete it :ladyhaha::ladyhaha:

On tego nie zobaczy bo chyba nie wchodzi na GGD odkąd zamieścil że the journey continues. Tyle razy go błagałem żeby coś powiedział ale jak zwykle rzuci jakimś hasłem i potem milczy. 

Guest Messy vers

To pytanie mialo byc do Bazyla, nie do niego,proseco chyba za bardzo weslzo xd czemu oglądasz rak tvp zamiast czegoś online:selena:

Shawniqua Mendes

A babilońska latawica to z polszy jest?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...