Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Messy vers said: A nie wiem, ja oglądam na playerze Bo w piątkowy odc mówili że w następnym czyli w przyszły czw dopiero Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Wg ten wątek zapieprza jak pojebany xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, Little99 said: Wg ten wątek zapieprza jak pojebany xD Noo. Czuję sie jak na jakiejs domowce Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, baazyll said: Noo. Czuję sie jak na jakiejs domowce Omg ja też, w końcu jestem na domówce jeej Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Bo w piątkowy odc mówili że w następnym czyli w przyszły czw dopiero Nie oglądam ostatnio tv więc nie wiem 😅 stąd moj nieogar jak jest kleo z faszyn bez wykrzyknika Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Studiujecie cos? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Messy vers said: Studiujecie cos? Filologia romańska tzn zaczynam a ty Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Ej takie pytanie z dupy. Tez uwazacie, ze gaga teraz wyglada najladniej i najmlodziej w karierze? Tzn moim zdaniem w erze ARTPOPu wygladala na 34, a teraz na 27 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, Little99 said: Filologia romańska tzn zaczynam a ty Wow,. ambitnie. Ja juz skończyłem ale poszedłem jeszcze na drugą magisterkę z nudów 😅 Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, baazyll said: Ej takie pytanie z dupy. Tez uwazacie, ze gaga teraz wyglada najladniej i najmlodziej w karierze? Tzn moim zdaniem w erze ARTPOPu wygladala na 34, a teraz na 27 Tak! Ona wg coraz młodziej, i dla mnie najbardziej niesamowite jest ze jest jak kameleon bo we wszystkim jej dobrze Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ej takie pytanie z dupy. Tez uwazacie, ze gaga teraz wyglada najladniej i najmlodziej w karierze? Tzn moim zdaniem w erze ARTPOPu wygladala na 34, a teraz na 27 Właśnie ładniej, ale tak trochę sztucznie. Widać ze ma usta zrobione. Bardziej mi się podobała w trakcie btw. ARTPOP spoko, ale faktycznie starzej, moze z nerwów Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Messy vers said: Wow,. ambitnie. Ja juz skończyłem ale poszedłem jeszcze na drugą magisterkę z nudów 😅 Lubię języki, więc dla mnie to będzie całkiem spoko opcja. A jakie skończyłeś? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Little99 said: Lubię języki, więc dla mnie to będzie całkiem spoko opcja. A jakie skończyłeś? Administracja i media społecznościowe Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted October 4, 2020 Author Share Posted October 4, 2020 8 minutes ago, Messy vers said: Wow,. ambitnie. Ja juz skończyłem ale poszedłem jeszcze na drugą magisterkę z nudów 😅 Ufff bałem się, ze tylko ja z tego grona jestem już po studiach kurde, wgl ten wątek zaraz chyba będzie numerem 1 na GGD nie nadążam za tymi stronami, które się ciagle pojawiają xd lepiej późno niż wcale połączyć siły narodowe btw, słyszałem dziś Bad Romance i Paparazzi w radiu ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, Rifek said: Ufff bałem się, ze tylko ja z tego grona jestem już po studiach kurde, wgl ten wątek zaraz chyba będzie numerem 1 na GGD nie nadążam za tymi stronami, które się ciagle pojawiają xd lepiej późno niż wcale połączyć siły narodowe btw, słyszałem dziś Bad Romance i Paparazzi w radiu Nasz wątek jest teraz w "hot" Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.