Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ok. Mam jedno. Leo DiTrzasko https://giphy.com/gifs/xBeeyzM5CG4H2Vv0Oa Widzę tylko jakiś jeden gif z kolesiem co wygląda jak młody dicaprio 1 minute ago, Zedd said: Czemu widzę ten thread już któryś dzień w trendach? Polska przejmuje GGD? 😂 Tak, nadchodzi rewolucja a na jej czele jestem ja i pan Baazyll Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Little99 said: Widzę tylko jakiś jeden gif z kolesiem co wygląda jak młody dicaprio Tak, nadchodzi rewolucja a na jej czele jestem ja i pan Baazyll No to trzasko wklejony w kaprio xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, baazyll said: Leo DiTrzasko pt.2 https://giphy.com/gifs/RvAxMoal6A9NyYjIzD Teraz to widzę BRAŁBYM Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 42 minutes ago, baazyll said: O istnieniu ktorego teledysku zapomniales? Obstawiam, ze o Aśka (myślisz, że gdzie kuwa lecisz) wersja piano ? Dokładnie Z tym, ze to jakiś mega flop i w ogóle. Sama Joanne miala dwa single, nie? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Messy vers said: Dokładnie Z tym, ze to jakiś mega flop i w ogóle. Sama Joanne miala dwa single, nie? Noo tak. Ale unpopular opinion. Teledysk do aśki to moj ulubiony z tej plyty Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 A tu nwm, w kogo wkleilem. But still hot https://giphy.com/gifs/G8IiPegowfG8EZDHg3 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, baazyll said: A tu nwm, w kogo wkleilem. But still hot https://giphy.com/gifs/G8IiPegowfG8EZDHg3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Co do Kasi, nie przepadam za nią, ale trochę mi jej żal. Serio, powinna zrobić przerwę. Wydaję mi się, ze jest teraz w post ARTPOPowym momencie, z tym, ze gaga mądrze dobrala projekty, pokazując swoją kreatywność twórcza. Fani śmieją sie z Aśki i c2c, ale prawda jest taka, ze te projekty ja uratowały (z Asib na czele) Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Co do Kasi, nie przepadam za nią, ale trochę mi jej żal. Serio, powinna zrobić przerwę. Wydaję mi się, ze jest teraz w post ARTPOPowym momencie, z tym, ze gaga mądrze dobrala projekty, pokazując swoją kreatywność twórcza. Fani śmieją sie z Aśki i c2c, ale prawda jest taka, ze te projekty ja uratowały (z Asib na czele) Apropos przerw. Ciekawy jestem, czy jak rijana powroci (o ile powroci), to bedzie miec hit singiel, czy flopnie z tego wzgledu, ze mlodsi od nas mogą nie wiedziec, kim jest xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, baazyll said: Apropos przerw. Ciekawy jestem, czy jak rijana powroci (o ile powroci), to bedzie miec hit singiel, czy flopnie z tego wzgledu, ze mlodsi od nas mogą nie wiedziec, kim jest xdd Ja myślę że jak rijana wróci, to wróci z wielkim pierdolnięciem a jeśli ktoś nie zna jej to wstyd xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Ja myślę że jak rijana wróci, to wróci z wielkim pierdolnięciem a jeśli ktoś nie zna jej to wstyd xd Ty dowiedziales sie, kto to madonna jak miales 12 lat, wiec everything's possible Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ty dowiedziales sie, kto to madonna jak miales 12 lat, wiec everything's possible Shut up Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 12 minutes ago, baazyll said: Apropos przerw. Ciekawy jestem, czy jak rijana powroci (o ile powroci), to bedzie miec hit singiel, czy flopnie z tego wzgledu, ze mlodsi od nas mogą nie wiedziec, kim jest xdd Jak zrobi mega komercyjny materiał to pewnie hit. Ona chyba zawsze miala szerszy target niz Gaga Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Jak zrobi mega komercyjny materiał to pewnie hit. Ona chyba zawsze miala szerszy target niz Gaga No ale szczaj na mnie tez bylo mocno komercyjne, a nie jest takim hitem, jak zakladano. Ja mysle, ze wyda nowy material, jak wynajda lek na kowida, czyli w 2065 najwczesniej Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 8 minutes ago, baazyll said: Ty dowiedziales sie, kto to madonna jak miales 12 lat, wiec everything's possible Coo xd ja słuchałem w 3 Gim (gang bang) ale znałem zawsze (to co rzucała się w takiej klatcexd) Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.