Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Mysle ze jak wydadzą na singiel, to teledysk bedzie do wersji HL Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Myślicie ze Babylon hl wyjdzie? Ogólnie ja myślę że ten cały Babylon HL to jakiś mit w sensie w reklamie haus labs było coś i to mogła być jakaś wczesna wersja Babylon, a równie dobrze nie. Bloodpop coś tam mówił że są różne wersje piosenek więc na pewno jest jakaś wczesna wersja Babylon i mam nadzieję że kiedyś ją usłyszmy i to na chroamtica TV, cokolwiek to jest. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Ja mysle ze i tak nawet jak Gaga oficjalnie tego nie wyda, to predzej czy pozniej wycieknie. Tak bylo z life is beautiful Lany. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Ogólnie ja myślę że ten cały Babylon HL to jakiś mit w sensie w reklamie haus labs było coś i to mogła być jakaś wczesna wersja Babylon, a równie dobrze nie. Bloodpop coś tam mówił że są różne wersje piosenek więc na pewno jest jakaś wczesna wersja Babylon i mam nadzieję że kiedyś ją usłyszmy i to na chroamtica TV, cokolwiek to jest. Istnieje, wyciekło demo Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja mysle ze i tak nawet jak Gaga oficjalnie tego nie wyda, to predzej czy pozniej wycieknie. Tak bylo z life is beautiful Lany. A co z tym bylo? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Messy vers said: Istnieje, wyciekło demo Ale 45 sekund tylko Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Istnieje, wyciekło demo **** racja, pamiętam jak słuchałem tego bez przerwy ale zapomniałem o tym xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, Messy vers said: A co z tym bylo? No byl fragment refrenu tej piosenkiw 2015 w trailerze do Wieku Adaline. I wszyscy mysleli ze ta piosenka bedzie w filmie. Ale potem Lana powiedziala ze nie moze tego wypuscic przez copyright problems or sth. Ale chyba 2 miesiace temu w koncu wycieklo w calosci Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Jezuu ocenzurowali Dominika Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, baazyll said: Jezuu ocenzurowali Dominika Całe szczęście że mam bujną wyobraźnię Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Jak Ernest znowu bedzie miec najlepsze zdjecie to umrę Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Gracja haha lol Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Jak Ernest znowu bedzie miec najlepsze zdjecie to umrę Weź, oby najlepsze miała moja Maja. Wg co jest kurwa z tą gracją co się dzieje Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Little99 said: Weź, oby najlepsze miała moja Maja. Wg co jest kurwa z tą gracją co się dzieje Shes my idol. Chyba najwiecej gadalbym z nią, gdybym byl z nimi w tym domu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Noc żywych trupów fajne zdjecie. Ale on wciąż jest turbo aseksualny Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.